Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy spektakl trwa ...

Ogrodowy spektakl trwa ...

AgnieszkaW 21:20, 19 maj 2013

Wielka szkoda, że do mnie Tacy goście nie dotarli, może innym razem?
mira 21:22, 19 maj 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Wielka szkoda, że do mnie Tacy goście nie dotarli, może innym razem?

Agnieszka u Ciebie jest tak pięknie, że niejeden gość by chciał tam zajechać - a ja pierwsza się piszę
AgnieszkaW 21:24, 19 maj 2013

Żaden problem Miro...
jolka 21:27, 19 maj 2013

A to już wiemy gdzie Danusia dziś wędrowała

Pozdrowienia

AgnieszkaW 21:32, 19 maj 2013

Ja się już domyślam: W planie bylo spotkanie u Rysia w Tarnowie, z ekipą Mai w ogrodzie...
mira 21:48, 19 maj 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Ja się już domyślam: W planie bylo spotkanie u Rysia w Tarnowie, z ekipą Mai w ogrodzie...

tak, planów było wiele, ekipa Mai kręciła w piątek u Rysia i ja też byłam, a dziś Danusia była i na koniec zajechala i do mnie
Gardenarium 21:48, 19 maj 2013

Spotkanie z ekipą było planowane, ale my nie mogliśmy dotrzeć do Rysia w piątek. Ale za to Mira wystąpi w programie u Rysia hehe.

Dziękujemy przemiłym Gospodarzom za przyjęcie a bukiet był bardzo "danusiowy" bo biało-czarno-żółty

Instagram Ogrodowiska
Celina 22:10, 19 maj 2013

Gratuluje spotkania a kiedy będzie program nadawany? daj znać koniecznie!

Mirko ta azalka rośnie Tobie w słońcu? Chce swoja przesadzić i boję się ,że mi ją popali

mira 22:11, 19 maj 2013

Gardenarium napisał(a)
Spotkanie z ekipą było planowane, ale my nie mogliśmy dotrzeć do Rysia w piątek. Ale za to Mira wystąpi w programie u Rysia hehe.

Dziękujemy przemiłym Gospodarzom za przyjęcie a bukiet był bardzo "danusiowy" bo biało-czarno-żółty

cieszę się, że udało się wykonać stosowny bukiecik

no tak występ się szykuje a ja w stresie jak przed akademią

ale za cenę stresu miałam cały dzień z ekpią Mai, mogłam do woli napatrzeć się na realizację programu, posłuchać na słuchawkach i pogapić przez kamerę, byłam też w innym ogrodzie z kipą ale tam zdjęć nie robiłam za to dziś Danusia pewnie sporo i pokaże

a na koniec ekipa zawitała do mnie na chwilkę i miałam chyba sen - Pani Producent Anna Słomczyńska przespacerowała się po moim ogrodzie i były rośliny które się spodobały - kiedyś pokażę

a teraz pamiątka

i w tym miejscu dziękuję ekipie i Pani Ani za cudowny dzień - tego się nie da opisać to pozostaje w pamięci i sercu - cudnie było
Celina 22:12, 19 maj 2013

mira napisał(a)
Aniu nie wiem jak się nazywa ta hosta ale jest najładniejsza z wszystkich host jakie mam - zobaczymy jeszcze jak z kwitnieniem

Co do tej hosty to się super rozmnaża, podzieliłam na jesieni i wyrosły mi dwie super duże! dziabnij sobie jak chcesz mieć więcej ,bez obaw!