Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy spektakl trwa ...

Ogrodowy spektakl trwa ...

mira 22:43, 18 lis 2012

Ewelinko na poczzątku był jeden ! od razu wsadzilam do tej donicy bo wyczytałam że nie lubią przesadzania - to było dobrych kilka lat temu a teraz kwitło z 9 kwiatów cebulki się rozmniżyły, ja tylko z tą donicą na zimę do garażu daję i koło 15 marca zaczynam podlewanie

kup conajmniej z 5 - tak myslę

szukam cały czas zdjęcia - nie wiem gdzieś mi wcieło jak kwitły - poszukam to dam znac pozdrawiam
marzena 22:46, 18 lis 2012

ale mnostwo miłych jesiennych fotek
Welka 22:46, 18 lis 2012

Dzięki, też czytałam, ze nie lubią przesadzania i dlatego wybrałam większą donicę, 9 kwitnących kwiatów - musiał być cudny widok, chyba nie wklejałaś takiego zdjęcia, a może je przegapiłam, bo nawet nie kojarzę czy masz białego czy niebieskiego?
mira 23:03, 18 lis 2012

Ewelinko dla Ciebie to z 28 lipca 2012
marzena 23:05, 18 lis 2012

Mira, cudowny ten Twój agapant !
Welka 23:07, 18 lis 2012

Przepiękny!!!!!
Co prawda wolę w wersji białej, ale ten niebieski jest tak delikatny, że i taki bym chętnie kupiła
Dzięki za zdjęcia
Pozdrawiam
mira 23:09, 18 lis 2012

Witaj Marzenko - tak mi się kiedyś zamarzył i sobie jest - nie moge opanowac na wiosnę liści i zawsze mi koncówki opanowywuje coś - widziałam w Danii cały szpaler donic z wielkimi kępami - to był szłał
muszę poszukać - przy okazji widzę że nie tylko narzędzia trzeba posprzątać ale w zdjęciach tez by pasowało jakieś porządki

pozdrawiam
Milka 16:52, 19 lis 2012

Mira, piękne jesienne widoki, a agapantem też się zachwyciłam, cudny!

domek na drewno i narzędzia też świetny i porządek widać jak nic; ja jeszcze nie zabrałam się do porządków, ale juz powoli obmyślam, co i gdzie;
i koniecznie muszę kupić taki wózek, nawet oglądałam, ale były inne i strasznie drogie!
Gardenarium 16:08, 20 lis 2012

Pooglądałam początkowe fuksje z wiosny, spodobała mi się ta z granatowym środkiem, no i kota - też mi się spodobał, karmnik jest, ptaszki się cieszą - cóż trzeba więcej?

Instagram Ogrodowiska
mira 21:58, 20 lis 2012

irena_milek napisał(a)
Mira, piękne jesienne widoki, a agapantem też się zachwyciłam, cudny!

domek na drewno i narzędzia też świetny i porządek widać jak nic; ja jeszcze nie zabrałam się do porządków, ale juz powoli obmyślam, co i gdzie;
i koniecznie muszę kupić taki wózek, nawet oglądałam, ale były inne i strasznie drogie![/quote

Irenko ten wózek to z Ikei ale nie wiem czy będzie mocny na moje donice - nosić nie mogę więc jakoś trzeba sobie radzić a porządki jeszcze nie zrobione