Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy spektakl trwa ...

Ogrodowy spektakl trwa ...

marzena 00:27, 11 lis 2012

Mira, oczywiscie...
w końcu trzeba bedzie jakos poukładać te narzedzia... ale jeszcze nie teraz, może nie będzie od razu zimy...
mira 00:41, 11 lis 2012

w tym roku chyba będzie słaba u mnie było malo jarzebiny

anula_wn 14:05, 12 lis 2012

Witaj Mira,
dziękując za odwiedzinki wpadłam z rewizytą
masz sliczny ogród, kota i pracownię ! brakuje mi takiego stolika, muszę poprosic mojego M coby mi zrobił
pozdrawiam !
Justyna 15:09, 12 lis 2012

Mira, pięknie pokazujesz jesienny ogród. Tak przyjaźnie jest u Ciebie. gościnnie dla ptaków, owadów.
Serdecznie
Pszczelarnia 16:45, 12 lis 2012

I nie tylko naparstnica w świetnej formie ... wszystkie pokazane rośliny. A narzędziownik aż zachęca do buszowania w tych skarbach.
Gabriela 20:50, 12 lis 2012

Mira, to niesamowite, że masz jeszcze kwiaty w skrzynkach, po tych śniegach zwłaszcza. Pięknie w Twoim ogrodzie, te goździki, naparstnice, skabiozy takie wciąż świeże.
Co do narzędzi, to faktycznie, konkurs przypomina, uczy i mobilizuje, no i bawi.
mira 21:03, 12 lis 2012

Anulka - stolik taki mozna upolować w centrach ogrodniczych - nie taki straszny wydatek

Justynka - jesli tak jest to znaczy, że jest tak jak ma być

Ewo- no narzedziownia zachęca do porządków - czas i pogoda oraz siła mogą to zmienić - a może Danusi kokursowa zachęta kto wie ?

Gabrysia - sama jestem zdziwiona, że śnieg był, przymrozki też a co niektórym gruboskórnym nic to nie robi - hehe jak w życiu
ale Ty zmuszasz do wiedzy - skabioza teraz już wiem ! - fakt że codziennie patrzę przez okno i się dziwię co jest grane - normalnie zielona w doskonałym stanie kępa i jeszcze pełno pączków - róże odpuściły, po astrach sldu nie ma a te nie przejmują się pózną jesienią
mira 21:14, 12 lis 2012

jakby ktos miał za dużo nasion werbeny patagonskiej, albo najlepiej wiedział gdzie kupię te nasionka to prosze o informację

czekam na wiesci - ale po której stronie siedze musicie już się domysleć

grembosia 21:17, 12 lis 2012

Piękną jesień u Ciebie w ogrodzie
KasiaWB 21:58, 13 lis 2012

Witaj Mira dzięki za odwiedziny. Przyszłam z rewizytą i ......zadaję sobie pytanie jak to się stało, że wcześniej nie byłam u Ciebie stałym gościem?!... przeczytałam cały wątek, piękny masz ogród, zakątki nowe i planowane,fajnych zmian dokonujesz. Podoba mi się
Serdecznie pozdrawiam!