Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje ukochane miejsce na ziemi

Moje ukochane miejsce na ziemi

inag 21:38, 15 kwi 2016

A wiesz jak mnie wiele zdjęć z dalszej perspektywy wkurza??? Ja z trawnikiem mam problem w tym roku. Twój jest super gęsty! Po skoszeniu wygląda świetnie!
Mala_Mi 23:21, 15 kwi 2016

Zajrzałam do ostatniego wpisu obejrzałam.. i mam wstręt do komputera.. siedzę przed nim od miesiąca po 16 godzin! A czasami więcej.. i łażenie po wątkach, gdzie forum się wiesza.. jest już zboczeniem ... wiec nie zaglądam.....
Reszta czasu zostaje się na inne prawy zawodowe, na dom, ogród, na siebie, na rodzinę ..na spanie.. czasami Agatko jest tak, że nie jesteśmy w stanie zaglądać do innych.. nawet jak chcemy
Sezon ogrodowy .. forum muli.. wiec i chętnych na siedzenie na forum nie ma ..
Idę spać.. wreszcie dziś a nie jutro..
Milka 14:46, 16 kwi 2016

Chwastownik świetnie sie sprawdza, mam 2.
Super Rubensy i trawnik, my kosimy, deszcz z przerwami, to sieje do gruntu.
agata19762 20:28, 16 kwi 2016

inag napisał(a)
A wiesz jak mnie wiele zdjęć z dalszej perspektywy wkurza??? Ja z trawnikiem mam problem w tym roku. Twój jest super gęsty! Po skoszeniu wygląda świetnie!

Ilonka na pocieszenie dodam, ze tylko w sadzie mam taki ładny trawnik

W innych miejscach zryty przez krety.
Zachwaszczony na maxa

agata19762 20:34, 16 kwi 2016

Mala_Mi napisał(a)
Zajrzałam do ostatniego wpisu obejrzałam.. i mam wstręt do komputera.. siedzę przed nim od miesiąca po 16 godzin! A czasami więcej.. i łażenie po wątkach, gdzie forum się wiesza.. jest już zboczeniem ... wiec nie zaglądam.....
Reszta czasu zostaje się na inne prawy zawodowe, na dom, ogród, na siebie, na rodzinę ..na spanie.. czasami Agatko jest tak, że nie jesteśmy w stanie zaglądać do innych.. nawet jak chcemy
Sezon ogrodowy .. forum muli.. wiec i chętnych na siedzenie na forum nie ma ..
Idę spać.. wreszcie dziś a nie jutro..

Ania wieczorem muli faktycznie nie mam nerwów do tego. Dlatego często rezygnuję z forum, nadrabiam w ciągu dnia w biegu.

Migdałek pokazuje swoje piękno.

agata19762 20:41, 16 kwi 2016

Milka napisał(a)
Chwastownik świetnie sie sprawdza, mam 2.
Super Rubensy i trawnik, my kosimy, deszcz z przerwami, to sieje do gruntu.

Irenko ja dzisiaj rano obskoczyłam targ nakupiłam pelargoni rabatowych, milion dzwonków i surfinie. Znowu przybędzie doniczek do podlewania

Natyrałam się w ogrodzie.
Chwilami mam dość...chwastów, z którymi walczę.

Dużo roślin po zimie mi padło i dlatego mam dodatkową robotę. Przesadzanie.
Kombinowanie aby pasowało do całości.

inag 15:39, 17 kwi 2016

Niestety praca w ogrodzie nie ma końca..ale odpuść raz kiedyś bo się zamęczysz! Z ogrodu musisz mieć też radość a nie tylko ciągłą pracę tymczasem codziennie coś robisz. Wyluzuj
agata19762 21:01, 17 kwi 2016

inag napisał(a)
Niestety praca w ogrodzie nie ma końca..ale odpuść raz kiedyś bo się zamęczysz! Z ogrodu musisz mieć też radość a nie tylko ciągłą pracę tymczasem codziennie coś robisz. Wyluzuj

Nie mogę odpuścić bo mnie chwasty zarosną !!!
wczoraj przycinałam wrzosy i lawendę.
no i plewienie, plewienie.....

Ogród daje mi dużo radości poważnie

szkoda tylko, że muszę sama wszystko robić

choćby dla takich widoków warto

agata19762 21:10, 17 kwi 2016

pelargonie

lojalna_ 09:45, 18 kwi 2016

agata19762 napisał(a)

Ania wieczorem muli faktycznie nie mam nerwów do tego. Dlatego często rezygnuję z forum, nadrabiam w ciągu dnia w biegu.

Migdałek pokazuje swoje piękno.

Twoj migdałek jest szybki i cudny

Pamietam jak go zachwalałam jak sie decydowałam na kwitnace drzewka ()