Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje ukochane miejsce na ziemi

Moje ukochane miejsce na ziemi

agata19762 20:50, 14 sty 2017

Zana napisał(a)
Drzewa cuuuuudo!

Buźka Aniu

Kasik 12:36, 15 sty 2017

Agata- głowa do góry. Irenka napisała cała prawdę. Życie i przyroda lubi równowagę i nawet się nie spodziewasz kiedy- przyjdzie do Ciebie słońce.

Rzeczywiście w miejscach z dużym bezrobociem dobrze pomyśleć o czymś bardziej globalnym i Internet do tego pasuje bardzo dobrze. No i praca z domu tez ma swoją wartość dodaną.

Wiem, że decyzję podjąć jest trudno, ale jeśli znajdziesz to coś, co mogłabyś robić, to łap byka za rogi, bo na pewno dasz radę. Uwierz w siebie.

Ja trzymam mocno kciuki i życzę Ci spełnienia.

Buziak- ogromny
olaw 19:24, 30 sty 2017

Agatko wpadam i ja, często po cichutku i bez śladu
Jestem w podobnej sytuacji z pracą jak Ty... znaleźć coś tak, żeby pogodzić pracę z czasem dla domu i dzieci graniczy z cudem, wszyscy wymagają dyspozycyjności... a ja od roku jestem sama z trójką dzieci bo mąż za granicą pracuje

Oby wiosna szybko przyszła

Zapraszam na kawkę
agata19762 21:32, 17 lut 2017

U mnie pada śnieg. zima nie odpuszcza.
Nowalijka 21:37, 17 lut 2017

Hmm, to kiepsko, nie zazdroszczę, ja mam już śniegu dość, ale głowa do góry, może to już jego ostatni popis
agata19762 22:01, 17 lut 2017

Kasik napisał(a)
Agata- głowa do góry. Irenka napisała cała prawdę. Życie i przyroda lubi równowagę i nawet się nie spodziewasz kiedy- przyjdzie do Ciebie słońce.

Rzeczywiście w miejscach z dużym bezrobociem dobrze pomyśleć o czymś bardziej globalnym i Internet do tego pasuje bardzo dobrze. No i praca z domu tez ma swoją wartość dodaną.

Wiem, że decyzję podjąć jest trudno, ale jeśli znajdziesz to coś, co mogłabyś robić, to łap byka za rogi, bo na pewno dasz radę. Uwierz w siebie.

Ja trzymam mocno kciuki i życzę Ci spełnienia.

Buziak- ogromny

Kasiu Kochana dziękuję za dobre słowo

Melduję, że od pierwszego lutego zaczęłam pracę w Leroy Merlin na dziale DEKORACJE jestem doradcą klienta.
Początki są ciężkie bo multum wiedzy do przyswojenia...ale daję rady. Nie uciekłam.

Zima mnie dobija. Od listopada strasznie się ciągnie. Cały ogród solidnie zmrożony. Ziemia jak skała. A dzisiaj znowu zaczęło padać.

Pozdrawiam
agata19762 22:05, 17 lut 2017

olaw napisał(a)
Agatko wpadam i ja, często po cichutku i bez śladu
Jestem w podobnej sytuacji z pracą jak Ty... znaleźć coś tak, żeby pogodzić pracę z czasem dla domu i dzieci graniczy z cudem, wszyscy wymagają dyspozycyjności... a ja od roku jestem sama z trójką dzieci bo mąż za granicą pracuje

Oby wiosna szybko przyszła

Zapraszam na kawkę

Ola trzymam kciuki
Rzeczywiście ciężko pogodzić obowiązki matki polki z pracą.
Jeśli żadna babcia nie kwapi się z pomocą....

Ja od lutego pracuję. Mam nadzieję, że zdołam wszystko pogodzić.

Zdzwonimy się na kawkę. Buźka
agata19762 22:08, 17 lut 2017

Nowalijka napisał(a)
Hmm, to kiepsko, nie zazdroszczę, ja mam już śniegu dość, ale głowa do góry, może to już jego ostatni popis

Witaj Elu
Uwielbiam słoneczko i ciepełko.
Ta szarość mnie przytłacza.
Chęć pójścia do ogrodu popracować jest ogromna.
Na razie nie ma szans.
Może w marcu będzie lepiej.

Pozdrawiam Agata
Nowalijka 22:10, 17 lut 2017

Najważniejsze, że do wiosny mamy bliżej niż dalej
agata19762 22:13, 17 lut 2017

Nowalijka napisał(a)
Najważniejsze, że do wiosny mamy bliżej niż dalej

tego się trzymajmy