Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Marzenie o...

Marzenie o...

kasiula79 17:24, 18 lis 2013

AlKa napisał(a)
Witam, zajrzałam i zostałam ogród robi wrażenie. Kurcze ładne są te projekty Danusi. A taki super efekt jest jak taki projekt trafi w rece osoby która ma wyczucie i potrafi sama dodac cos od siebie i stworzyc wymarzony ogród

Kochana dziękuję za te ciepłe słowa - bardzo podnoszą na duchu, zwłaszcza że jak się coś zmienia na wyczucie to nigdy nie można być pewnym efektu i wątpliwości zawsze są.

Na wiosnę planuję kolejne zmiany (poza projektem) - mam już zamówione serby i choinę kanadyjską. Przez zimę muszę tylko wydumać jak to wszystko "poustawiać" i wiosną działamy
Zielona 17:30, 18 lis 2013

Kasiu, ile kosztują choiny kanadyjskie? U nas nigdzie ich nie widziałam, więc nie mam pojęcia, jaka jest cena za te iglaki?
kasiula79 17:52, 18 lis 2013

Zielona napisał(a)
Kasiu, ile kosztują choiny kanadyjskie? U nas nigdzie ich nie widziałam, więc nie mam pojęcia, jaka jest cena za te iglaki?

na razie nie mam pojęcia, ale cena będzie zależała od wielkości. Kontaktowałam się z Panem ze szkółki, którego poleciła mi Ola. jesteśmy umówieni na marzec - powiedział, że krzywdy mi nie zrobi , więc liczę na rozsądną cenę
leon60 18:06, 18 lis 2013

kasiula79 napisał(a)

na razie nie mam pojęcia, ale cena będzie zależała od wielkości. Kontaktowałam się z Panem ze szkółki, którego poleciła mi Ola. jesteśmy umówieni na marzec - powiedział, że krzywdy mi nie zrobi , więc liczę na rozsądną cenę

Oby tylko marzec nie był jak w tym roku
Wiosną i ja się do niego zgłoszę po kolejne drzewka bo lepszych cen w okolicy nie znalazłam
Latem choina kanadyjska wielkości 60-70cm w Trzebownisku była po 16zł
kasiula79 18:10, 18 lis 2013

Ola, to chyba jakaś telepatia? Przed momentem na Ciebie się tu powoływałam. Za nr do pana Rafała bardzo dziękuję - bardzo rzeczowy, konkretny i pomocny z niego człowiek

a marzec musi być ciepły
leon60 18:17, 18 lis 2013

Kasiu nie ma za co Konkretnych ludzi trzeba polecać bo za dużo jest oszustów i naciągaczy myślących tylko i wyłącznie o własnym biznesie wciskając co popadnie...
Dasz głowę, ze pan Rafał dzwonił niedawno zapytać jak się mają moje serby ? no w szoku byłam po prostu bo spotkałam się z tym pierwszy raz
kasiula79 20:47, 18 lis 2013

wierzę, wierzę - w rozmowie tel. tyle wskazówek mi dał odnośnie sadzenia, podlewania, gwarancji przyjęcia roślin, zasad ogrodniczych itp a ja przecież jeszcze nic u niego nie kupiłam

byle do wiosny - już się nie mogę doczekać
Bogdzia 17:08, 19 lis 2013

Zajrzałam rano a teraz dokonczyłam. Ładnie masz już w ogrodzie , no i plany też fajne , więc do wiosny . Pozdrówka.
Syla 19:57, 19 lis 2013

Kasiu , podsyłam zdjęcia choiny kanadyskiej i świerka serbskiego ....

Choina kanadyjska sadzona 2012 (chyba)

Choina kanadyjska sadzona w tym roku ....

świerk serbski .....
kasiula79 21:16, 19 lis 2013

Bogdzia napisał(a)
Zajrzałam rano a teraz dokonczyłam. Ładnie masz już w ogrodzie , no i plany też fajne , więc do wiosny . Pozdrówka.

Boogdziu dziękowałam już w Twoim wątku, ale muszem jeszcze raz, bo mam za co : DZIĘKUJĘ!!!!