Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Marzenie o...

Marzenie o...

kasiula79 21:20, 19 lis 2013

Syla napisał(a)
Kasiu , podsyłam zdjęcia choiny kanadyskiej i świerka serbskiego ....

Sylwia, a jednak pamiętałaś gęba mi się śmieje, że hej. Dzięki wielkie - będę je miała teraz "pod ręką" - na zimowe wieczory w sam raz.

Jeszcze raz DZIENKS
Bogdzia 18:17, 20 lis 2013

Piszesz ze zamówiłaś chojne kanadyjska , upewnij się czy to bedzie ta rosnąca wysoko bo ja mam odmianę malutką , po 11 latach ma wielkośc dużego gniazda czyli wys 40cm a szer 60-70cm a Tobie nie o taka chodzi.Pozdrawiam.
kasiula79 18:22, 20 lis 2013

Bogdzia napisał(a)
Piszesz ze zamówiłaś chojne kanadyjska , upewnij się czy to bedzie ta rosnąca wysoko bo ja mam odmianę malutką , po 11 latach ma wielkośc dużego gniazda czyli wys 40cm a szer 60-70cm a Tobie nie o taka chodzi.Pozdrawiam.

Cieszę się Bogdziu że o mnie myślisz Jeśli chodzi o choinę kanadyjską to mam nadzieję że dobrze panu wytłumaczyłam. W każdym razie przed zakupem pojadę do tej szkółki i się upewnię, że kupuję tę którą chcę Ta o której Ty piszesz to chyba jest Jeddeloh?
Borbetka 14:44, 22 lis 2013

Choina wygląda super. Ostatnio widziałam 3 kolumny u nas na wsi uformowane cudownie. Takie króciutkie igiełki wystawały z ogólnej bryły. Bajecznie.
kasiula79 18:38, 22 lis 2013

Borbetka napisał(a)
Choina wygląda super. Ostatnio widziałam 3 kolumny u nas na wsi uformowane cudownie. Takie króciutkie igiełki wystawały z ogólnej bryły. Bajecznie.

Podzielam twoje zdanie Monia na temat choiny - dla mnie jest nawet piękniejsza niż cis

Już się cieszę na wiosenne nasadzenia
Bogdzia 20:38, 22 lis 2013

kasiula79 napisał(a)

Cieszę się Bogdziu że o mnie myślisz Jeśli chodzi o choinę kanadyjską to mam nadzieję że dobrze panu wytłumaczyłam. W każdym razie przed zakupem pojadę do tej szkółki i się upewnię, że kupuję tę którą chcę Ta o której Ty piszesz to chyba jest Jeddeloh?

Byc może że jeddelloh, Pozdrawiam.
kasiula79 12:11, 24 lis 2013

grudzień na ramieniu a berberys Admiration ciągle w niezłej formie

tu w sąsiedztwie cyprysika groszkowego:

dominika_rew 12:37, 24 lis 2013

Kasiu! Dzięki za wizytę u mnie ja u Ciebie już byłam nieraz oglądać piękne rabaty, ale dopiero teraz komentuję... Masz bradzo Ogrodowiskowy ogród, polecane gatunki, pięknie dobrane i super wykonianie a do tego bardzo ładne, naturalne nawierzchnie, obrzeża. będę zaglądać, pozdrawiam
kasiula79 14:46, 24 lis 2013

A witam, witam i bardzo dziękuję za miłe słowa Projekt Danusi

zapraszam oczywiście do mnie, chociaż przed nami zima, więc "świeżych" zdjęć już raczej nie będzie jednak jakieś wspomnienie lata pewnie będziemy robić???
Marysia 15:44, 24 lis 2013

Kasiu tą choinę mam z tego co pamiętam ok. 5 lat