butterfly
21:38, 22 maj 2016

nawigatorka, jesli chodzi o te zdjęcia z mgła to - cisy to Robusta i to molinia, zidentyfikowana jako Transparent (ale nie jestem pewna, ale Ola-leon wie lepiej 

)
Juzia, slicznie to ja dziekuje
leon, tak to molinie, dzis juz wieksze a pogoda dopiero od 2 dni dopisuje
noemi, chciec to móc
nawigatorka, dzis minął tydzień od komunii, dzis tez pożegnałam mamę i mam pełno chwastów na rabatach. Udało się psiknąc tylko na mszyce które pojawiły się jednej z róż i bukszpany tez dostały bo przędziorek...
amelia, o, to dobrze wiedzieć, jesienia musze dużo cebulowych dosadzić bo w tym roku juz bieda z nimi była...
Posadzone na tej rabacie - molinia chyba Transparent z cisami Robusta jako tło, potem 3 rodzaje nasadzeń - carex The Beatles (ale zamienie w tym roku na seslerie heufleriana), bodziszek Max Frei i żurawki, w tych polach są zatopione kule bukszpanowe.
Sebek
Martina, chodzi ci o te zdjęcia z mgłą? nie to nie hacone, zaraz ja wstawie
Hogata, i nie wstąpiłaś ?

Juzia, slicznie to ja dziekuje

leon, tak to molinie, dzis juz wieksze a pogoda dopiero od 2 dni dopisuje
noemi, chciec to móc

nawigatorka, dzis minął tydzień od komunii, dzis tez pożegnałam mamę i mam pełno chwastów na rabatach. Udało się psiknąc tylko na mszyce które pojawiły się jednej z róż i bukszpany tez dostały bo przędziorek...
amelia, o, to dobrze wiedzieć, jesienia musze dużo cebulowych dosadzić bo w tym roku juz bieda z nimi była...
Posadzone na tej rabacie - molinia chyba Transparent z cisami Robusta jako tło, potem 3 rodzaje nasadzeń - carex The Beatles (ale zamienie w tym roku na seslerie heufleriana), bodziszek Max Frei i żurawki, w tych polach są zatopione kule bukszpanowe.
Sebek

Martina, chodzi ci o te zdjęcia z mgłą? nie to nie hacone, zaraz ja wstawie
Hogata, i nie wstąpiłaś ?