Z grubsza wylizaliśmy się.
Dziś co prawda jestem zatruta na maxa- moje siostry zafundowały mi fryzjera- pierwszy raz w życiu mam na głowie trwałą ( na dośc długich włosach).Mnie się podoba, M jak zwykle się podśmiewa- mówi że zrobiłam się na Boba Marleya.Łobuz jeden.
Przychodzę Tutaj tak po cichaczu ...w sprawie tej rabaty ...ale Magnolia ma nieziemskie pomysły to się nie odzywam raczej.....podglądam dalej z ciekawosci co z tego wyjdzie ....pozdrawiam
o, ja tez miałam kiedys trwała, tez na dłuższych włosach - ale jak sie juz wyprostowały to jakos nigdy nie powtórzyłam - moze czas to zmienic
Mój cały czas mi powtarza, żeby zrobiła sie na blond - byłabym wtedy dl niego taka obca
limonkowy - pas żurawek w trawie
bordowe spreje - strzeliste berberysy
blado-liliowe spreje - werbena (tu nie jestem pewna czy aby na pewno cos w tym stylu)
reszta jak poprzednio
limonkowy - pas żurawek w trawie
bordowe spreje - strzeliste berberysy
blado-liliowe spreje - werbena (tu nie jestem pewna czy aby na pewno cos w tym stylu)
reszta jak poprzednio
Mi sie podoba,
Tylko jeżówki, nie żurawki w trawie, tak?
Bo napisałaś- żurawki.
Jeżówek na takim obszarze możesz miec kilka odmian, byle w jakiejś tonacji kolorystycznej- do bodziszków i żurawek i berberysów pasowałyby białe i różowe, może tez zielone
Tak, myslałam o rózowych, zielone tez mi się podobają (pamietam, że inne niż tobie, bo ja wole te pełne odmiany)- tylko jak mam policzyc ilość?
Mogłabym juz zamówic u p.Marka...
a te strzeliste berberysy to tak? Chodzi mi o ilośc szt - tu 3, dalej 1, jeszcze dalej 2 itd.