Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Sebek 11:36, 09 cze 2014

MalgosiaR napisał(a)

Czasem trzeba potestować, żeby wiedzieć co się lubi a co nie, co rośnie co nie. Każde doświadczenie cenne

Ja jak kupuję coś nowego to tylko pewniaki, które inni ogrodomaniacy mają na forum Przez co nie narazam się na straty
Sebek 11:38, 09 cze 2014

Mala_Mi napisał(a)
Perowskie urosną... i będą coraz większe....

I patrzę na przywrotnik..i pamieam jak chyba w zeszłym roku mówiłęś że nie ciąłeś go bo nie jest wcale taki wysoki... a teraz szukamy innych rośłin za nim.. bo jest potfffór.. ale tak jest w przywrotnikami, dlatego ja go tnę do ziemi i czekam, aż odrośnie.

Ania jak zobaczyłem kepe od Ciebie to pomyślałem '' U mnie na pewno takie nie urosna! Never ever '' Dziś patrze na nie to nie wierzę Ale trudno Przynajmniej je widać
nicol21 12:53, 09 cze 2014

Piękne zdjęcia jeszcze piękniejszych zakątków.
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Sebek 22:51, 09 cze 2014

nicol21 napisał(a)
Piękne zdjęcia jeszcze piękniejszych zakątków.

Ogród zmienia się teraz z dnia na dzień - i jak na niego patrzę to nawet wielkich rewolucji nie szykuję
Milka 14:39, 10 cze 2014

Sebek napisał(a)
Irenko - ja już tyle wizyt naobiecywałem, a z żadnej na razie się nie wywiązałem Mus to naprawić, ale na mojej drodze czasem pojawiają się pewne szanse i muszę je łapać, bo drugi raz mogą się nie zdarzyć Ale to wymaga czasu i niestety tego na plątanie się po Polsce brakuje... Ale jak odwiedzę Wrocław to chyba na kilka dni, bo w końcu jest tyyyyle pięknych ogrodów do obejrzenia!!!

Oj tak, ogrodów masz do oglądania, bo te co pokazali w tv z Mają, to wycinek, co dziewczyny mają do pokazania no i ogrody miejskie i Wojsławice i ZOO
u mnie palny cały czas się sypią, ciągle zmiany, nic juz nie planuję
Magda70 14:41, 10 cze 2014

Sebek napisał(a)

Ja jak kupuję coś nowego to tylko pewniaki, które inni ogrodomaniacy mają na forum Przez co nie narazam się na straty

Dokładnie...też tak ostatnio robię...poczekam aż ktoś potwierdzi, że warto
Magda70 14:45, 10 cze 2014

Sebek napisał(a)

Dokładnie tak. Jeśli nie zdam to 4 lata poszlyby na marne, po za tym każdy papierek może się przydać...

Sebek, ale są w razie WU jakieś poprawki?
Sebek 19:09, 10 cze 2014

irena_milek napisał(a)

Oj tak, ogrodów masz do oglądania, bo te co pokazali w tv z Mają, to wycinek, co dziewczyny mają do pokazania no i ogrody miejskie i Wojsławice i ZOO
u mnie palny cały czas się sypią, ciągle zmiany, nic juz nie planuję

Pff - Maja jakby weszła na ogrodowisko to by miała materiał na kilka lat odcinków Tak w ogóle to 500-ty odcinek ma być z Wrocka
Sebek 19:12, 10 cze 2014

Magda70 napisał(a)

Sebek, ale są w razie WU jakieś poprawki?

Są, ale dopiero w styczniu - i niestety zdąży to wszystko wylecieć, zwłaszcza jeśli zacznie się studia lub pracować... Jak mi zdążyło wszystko wylecieć po kilkudziesięciu dniach to co dopiero po kilku miesiącach?
gierczusia 22:38, 10 cze 2014

Sebek napisał(a)

Ania jak zobaczyłem kepe od Ciebie to pomyślałem '' U mnie na pewno takie nie urosna! Never ever '' Dziś patrze na nie to nie wierzę Ale trudno Przynajmniej je widać

Uhuum ... To Ty z perowskią tak jak ja z tulipanowcem .. Modlimy się ,żeby książkowo ne urosły

Pozdrowionka