Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Sebek 22:06, 08 cze 2014

Iwk4 napisał(a)
Gratuluję następnej setki. Cudne zdjęcia. Chciałabym takie umieć robić.

Jak się ich zrobiło już kilkadziesiąt tysięcy lub nawet kilkaset to rzeczywiście wychodzą coraz lepsiejsze - chociaż i tak wszystko robię na automacie
Ozz 22:13, 08 cze 2014

Sebek napisał(a)
A ja odwrotnie... Obiecałem Ci go? Jak tak to przyjeżdżaj - albo daj adres
Nie przywiązuję wagi do męskich obietnic, więc nie pamiętam czy mi coś obiecywałeś, ale możemy przyjąć, że tak
Mówisz poważnie? Ale chesz je wysłać już teraz? A nie wybierasz się przypadkiem na giełdę ogrodniczą?

Swoją drogą, może chcesz w zamian rozchodnika z białym brzegiem? (Mam parę sztuk, choć trzeba go najpierw do izolatki, bo miał jakieś gąsienice)
Madzenka 22:23, 08 cze 2014

Sebek napisał(a)
Haniu - gdybyśmy chcieli świętować każdą setkę na forum to z gratulacjami byśmy nie nadążyli - ale dziękuję, bo jest to bardzo miłe Wyniki matur 27 czerwca - ale wcześniej jeszcze mam egzaminy zawodowe... Już trzęsę portkami...

Sebek głupie pytanie . Gdybyś zdał maturę a nie zdał zawodowych to konsekwencja tylko taka że nie będziesz technik?
Bo za moich czasów trzeba było najpierw zdać zawodowe i dopiero po pozytywnym wyniku można bylo zapdawać mature...
MalgosiaR 22:36, 08 cze 2014

Cześć Sebastian, zaglądam i widzę że jest pięknie, przywrotnik i szałwia świetnie do siebie pasują, piękne zestawienie kolorystyczne.
Jagodaa 22:49, 08 cze 2014

Sebek napisał(a)

Ale ja już nie mam ręki do siania...

Ja mam taką rękę do siania, że wszystko mi kiełkuje dopiero po pół roku . Na szczęście dotyczy to ozdobnych, bo marchew gdyby mi wyszła w październiku to...... załamka .
Sebek 00:37, 09 cze 2014

Marzena2007 napisał(a)

Sebek głupie pytanie . Gdybyś zdał maturę a nie zdał zawodowych to konsekwencja tylko taka że nie będziesz technik?
Bo za moich czasów trzeba było najpierw zdać zawodowe i dopiero po pozytywnym wyniku można bylo zapdawać mature...

Dokładnie tak. Jeśli nie zdam to 4 lata poszlyby na marne, po za tym każdy papierek może się przydać...
Sebek 00:39, 09 cze 2014

MalgosiaR napisał(a)
Cześć Sebastian, zaglądam i widzę że jest pięknie, przywrotnik i szałwia świetnie do siebie pasują, piękne zestawienie kolorystyczne.

Przynajmniej w doborze barw jestem konsekwentny Bo ilość gatunków u mnie czasem mnie przeraża
Sebek 00:41, 09 cze 2014

Jagodaa napisał(a)

Ja mam taką rękę do siania, że wszystko mi kiełkuje dopiero po pół roku . Na szczęście dotyczy to ozdobnych, bo marchew gdyby mi wyszła w październiku to...... załamka .

Dobre i to Ja na warzywnik z prawdziwego zdarzenia się nie odwazylem ale kilka warzyw mam, oczywiście ich nie jem, no bo gdzie?
MalgosiaR 07:47, 09 cze 2014

Sebek napisał(a)

Przynajmniej w doborze barw jestem konsekwentny Bo ilość gatunków u mnie czasem mnie przeraża

Czasem trzeba potestować, żeby wiedzieć co się lubi a co nie, co rośnie co nie. Każde doświadczenie cenne
Mala_Mi 11:03, 09 cze 2014

Perowskie urosną... i będą coraz większe....

I patrzę na przywrotnik..i pamieam jak chyba w zeszłym roku mówiłęś że nie ciąłeś go bo nie jest wcale taki wysoki... a teraz szukamy innych rośłin za nim.. bo jest potfffór.. ale tak jest w przywrotnikami, dlatego ja go tnę do ziemi i czekam, aż odrośnie.