Nie przywiązuję wagi do męskich obietnic, więc nie pamiętam czy mi coś obiecywałeś, ale możemy przyjąć, że tak
Mówisz poważnie? Ale chesz je wysłać już teraz? A nie wybierasz się przypadkiem na giełdę ogrodniczą?
Swoją drogą, może chcesz w zamian rozchodnika z białym brzegiem? (Mam parę sztuk, choć trzeba go najpierw do izolatki, bo miał jakieś gąsienice)
Bo za moich czasów trzeba było najpierw zdać zawodowe i dopiero po pozytywnym wyniku można bylo zapdawać mature...
Ja mam taką rękę do siania, że wszystko mi kiełkuje dopiero po pół roku . Na szczęście dotyczy to ozdobnych, bo marchew gdyby mi wyszła w październiku to...... załamka .
I patrzę na przywrotnik..i pamieam jak chyba w zeszłym roku mówiłęś że nie ciąłeś go bo nie jest wcale taki wysoki... a teraz szukamy innych rośłin za nim.. bo jest potfffór.. ale tak jest w przywrotnikami, dlatego ja go tnę do ziemi i czekam, aż odrośnie.