Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Sebek 12:51, 27 cze 2014

regli napisał(a)
Sebuś, jak wyniki matury? U nas pozytywnie choć bez fajerwerków i większych zaskoczeń. No, może poza angielskim rozszerzonym. Ale gratulacje już Ci składam, bo nie biorę nawet pod uwagę, że nie zdales

Zdałem Wynikami się nie pochwalę, bo dla niektórych może się wydać mało, a dla niektórych mogą się okazać szczytem marzeń Teraz mam nadzieję, że na studia starczy Zeszłoroczny próg punktowy przekroczylem, a w 2013 matura była zdana chyba najlepiej ze wszystkich roczników. W tym prawie co trzeci nie zdał... Może to wredne, ale dla osoby chcacej iść na studia dzienne jak ja to większe prawdopodobieństwo dostania się na nie... Pozdrawiam Ciebie i syna i trzymam kciuki również za niego, by też trafił na wymarzoną uczelnię
Mirella 13:03, 27 cze 2014

jula81 napisał(a)
Powyżej na ostatnim zdjęciu pod bukszpanami to runianka green carpet ??
Jaka to trawa z liliami?

Tak, Green Carpet

Piękne fotki, bardzo ładnie.
Bea 18:12, 27 cze 2014

Sebek napisał(a)

Zdałem Wynikami się nie pochwalę, bo dla niektórych może się wydać mało, a dla niektórych mogą się okazać szczytem marzeń Teraz mam nadzieję, że na studia starczy Zeszłoroczny próg punktowy przekroczylem, a w 2013 matura była zdana chyba najlepiej ze wszystkich roczników. W tym prawie co trzeci nie zdał... Może to wredne, ale dla osoby chcacej iść na studia dzienne jak ja to większe prawdopodobieństwo dostania się na nie... Pozdrawiam Ciebie i syna i trzymam kciuki również za niego, by też trafił na wymarzoną uczelnię

Najważniejsze, że pozytywnie i jesteś zadowolony.
Kolejny etap też będzie pozytywny.

Gratulacje
olga_ 20:39, 27 cze 2014

Dzięki za szybką odpowiedz wiec jutro czeka mnie koszenie.Super.
Gratuluje zdanej matury,już krok do przodu
zbigniew_gazda 20:48, 27 cze 2014

Sebku dzięki że podałeś wyniki "sądnego dnia". Gratuluję serdecznie i życzę przyjęcia na kierunek i uczelnię o których marzysz. Faktycznie podają w necie ze w tym roku matury nie zdało 30% ludków.
Gabrysia_ 21:26, 27 cze 2014

Gratulacje
...teraz nowy ( kolejny) etap w życiu
AgnieszkaW 21:27, 27 cze 2014

Ja również gratuluję Sebku
Sebek 21:45, 27 cze 2014

Macham do Was I oczywiście chciałem podziękować wszystkim na trzymanie kciuków i za wsparcie!!! To na prawdę niesamowite, że istnieją jeszcze tacy ludzie jak Wy - i uwierzcie lub nie, ale jesteście mi bliżsi niż połowa rodziny.....

W ramach wyzbycia się pozytywnych i negatywnych emocji z organizmu uformowałem dziś wszystkie kule bukszpanowe, kilka stożków i jedną obwódkę. Został mi jedynie jeszcze front na jutro... Dzisiaj chyba usnę jak dziecko, bo padam na twarz...
Juzia 22:11, 27 cze 2014

No gratulejszyn!
Chyba musiałeś odreagować na tych bukszpanach dzisiaj
Mirella 22:16, 27 cze 2014

Gratulujęi pozdrawiam, no to teraz luzik