Zdałem Wynikami się nie pochwalę, bo dla niektórych może się wydać mało, a dla niektórych mogą się okazać szczytem marzeń Teraz mam nadzieję, że na studia starczy Zeszłoroczny próg punktowy przekroczylem, a w 2013 matura była zdana chyba najlepiej ze wszystkich roczników. W tym prawie co trzeci nie zdał... Może to wredne, ale dla osoby chcacej iść na studia dzienne jak ja to większe prawdopodobieństwo dostania się na nie... Pozdrawiam Ciebie i syna i trzymam kciuki również za niego, by też trafił na wymarzoną uczelnię
Sebku dzięki że podałeś wyniki "sądnego dnia". Gratuluję serdecznie i życzę przyjęcia na kierunek i uczelnię o których marzysz. Faktycznie podają w necie ze w tym roku matury nie zdało 30% ludków.
Macham do Was I oczywiście chciałem podziękować wszystkim na trzymanie kciuków i za wsparcie!!! To na prawdę niesamowite, że istnieją jeszcze tacy ludzie jak Wy - i uwierzcie lub nie, ale jesteście mi bliżsi niż połowa rodziny.....
W ramach wyzbycia się pozytywnych i negatywnych emocji z organizmu uformowałem dziś wszystkie kule bukszpanowe, kilka stożków i jedną obwódkę. Został mi jedynie jeszcze front na jutro... Dzisiaj chyba usnę jak dziecko, bo padam na twarz...