Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Zielona 16:28, 24 cze 2014

W sierpniu przeczytamy, że zdałeś na 100% i... będziemy trzymać kciuki za pomyślne wybory kolejnych etapów edukacji... Póki co... podziwiać będziemy Twój ogród na zdjęciach
PS Dziękuję, że do mnie zaglądasz.
Sebek 16:50, 24 cze 2014

Zielona napisał(a)
W sierpniu przeczytamy, że zdałeś na 100% i... będziemy trzymać kciuki za pomyślne wybory kolejnych etapów edukacji... Póki co... podziwiać będziemy Twój ogród na zdjęciach
PS Dziękuję, że do mnie zaglądasz.

Jakbym mógł nie zaglądać - tworzysz takie rabaty, że nic tylko podziwiać

jula81 17:25, 24 cze 2014

Gratuluję Sebku zdanego pisemnego !!! A praktyczny też zdasz bo zdolny chłop z Ciebie
Pozdrawiam i dziękuję za odwiedziny
Iwk4 19:27, 24 cze 2014

Sebek, czy już po? Bo się zgubiłam. Wczoraj miałeś egzamin, za 2 dni miałeś mieć wyniki, a dziś ci gratulują? Nie kumam. Ale dziś do mnie mówić DUŻYMI LITERAMI. W tym tygodniu wysiadam.
Sebek 21:50, 24 cze 2014

Iwk4 napisał(a)
Sebek, czy już po? Bo się zgubiłam. Wczoraj miałeś egzamin, za 2 dni miałeś mieć wyniki, a dziś ci gratulują? Nie kumam. Ale dziś do mnie mówić DUŻYMI LITERAMI. W tym tygodniu wysiadam.

Wczoraj jeden, a dzisiaj drugi Zawodowe są dwa - teoretyczny i praktyczny A sąd ostateczny w piątek.......
Sebek 21:51, 24 cze 2014

jula81 napisał(a)
Gratuluję Sebku zdanego pisemnego !!! A praktyczny też zdasz bo zdolny chłop z Ciebie
Pozdrawiam i dziękuję za odwiedziny

Dziękuję i również pozdrawiam
Sebek 22:05, 24 cze 2014

Dzisiaj w ramach redukcji stresów po wszystkich dziesięciu egzaminach zająłem się oczywiście ogrodem zgrabilem delikatnie trawnik, bo duuuzo siana w nim było, potem rozsypalem nawóz i podlalem Próbuję nawóz konkursowy florovit pro natura Jakie efekty po nim będą dam znać Jedyne co mnie zaintrygowalo to końska dawka zalecana na opakowaniu - czyli 4kg nawozu na 40 metrów kwadratowych powierzchni trawnika.... Zastosowałem go jedynie na małym kawałku i oczywiście mniej... Po spaleniu trawnika dwa lata temu (może trzy ) bojam się mocno sypać
Borbetka 07:50, 25 cze 2014

No dobiegasz do mety Sebek, a co do odstresowania ... na mnie też ogród działa, szczególnie kupowanie roślinek .
makkasia 09:00, 25 cze 2014

No nareszcie mogę puścić kciuki na chwilę
Miszczuniu teraz odpoczywaj oddając się lubieżnemu oraniu w ogrodzie i pokazywaniu nam tego czasami
Gratulacje !!!
ściskam
Sebek 12:57, 25 cze 2014

makkasia napisał(a)
No nareszcie mogę puścić kciuki na chwilę
Miszczuniu teraz odpoczywaj oddając się lubieżnemu oraniu w ogrodzie i pokazywaniu nam tego czasami
Gratulacje !!!
ściskam

Po obejrzeniu zdjęć z ogrodu Małej Mi mam doła i to duużego... Musze go chyba zakopać w ogrodzie Dzisiaj miałem ciąć bukszpany, bo nowe nożyce jeszcze nie użyte, a tu leje... Ale może wyschną do wieczora? Jak nie to zajmę się resztą trawnika