Całą noc padało, więc efekty powinny się pojawić w ciągu kilku dni A doła czasem dobrze złapać, bo potem jest lepiej Czekam na hortensje i pewnie wtedy mi się poprawi
Hej.
Sebek poradz, chce skosic pierwszy raz po posianiu trawę, ale nie wiem bo niektóre zdzbła mają po 10,8cm ale są jeszcze takie co są b.krótkie.Nie równo wschodzi. Ale ogólnie już wygląda na dośc gęsty. Pozdrawiam.
Sebuś, jak wyniki matury? U nas pozytywnie choć bez fajerwerków i większych zaskoczeń. No, może poza angielskim rozszerzonym. Ale gratulacje już Ci składam, bo nie biorę nawet pod uwagę, że nie zdałaś
Byłam dziś w szkółce oglądać tą runiankę i zaskoczyłam się widząc że ona jest taka jasnozielona.Bo u Ciebie Sebku jest taka ciemna. Po rozmowie z panią w szkółce dowiedziałam się że jest na słonecznym miejscu.musi być w zacienionym by była ciemnozielona.Poza tym że wybarwia się na żółto w słońcu to czy nie przeszkadza jej pełne słońce?
niestety tojeści rozesłanej nie mieli.A tak mi się ona u Ciebie podoba
I już sama nie wiem. Tojeść lubi miejsce wilgotne wręcz mokre a tam gdzie chcę ją posadzić po podlaniu szybko robi się sucho i jest to w pełnym słońcu.Więc obawiam się by tojeść mi nie zmarniała. Co by mi pasowało pod ten żywopłocik z bukszapanu ..hmm.
Runianka rzeczywiście woli polcien lub cień. Dziewczyny miały w pełnym słońcu i musiały wymienić... U mnie rośnie w polcieniu. Tojesc w słońcu też będzie narzekać...