Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Sebek 14:27, 22 sie 2014

Ale komplementy mile lecą, dziękuję Pozdrawiam Was

Ewa, scialem to co uważałem, że trzeba na pewno Jak reszta zacznie protestować to tez upierdutam przy ziemi
ka1sia 14:34, 22 sie 2014

Sebuś, nie usiedziałeś w miejscu? rewolucja była? no i super, będzie jeszcze ładniej ja też troszkę przenosiłam, ale nie na taką skalę
pozdrówka, Sebuś
Sebek 22:05, 22 sie 2014

ka1sia napisał(a)
Sebuś, nie usiedziałeś w miejscu? rewolucja była? no i super, będzie jeszcze ładniej ja też troszkę przenosiłam, ale nie na taką skalę
pozdrówka, Sebuś

Kasiu, do mnie siedzenie na miejscu nie pasuje Jak do wszystkich ogrodomaniaków

Dzisiaj kupiłem sobie 6 paczek tulipanów w T. - zwykłe różowe i pełne Kusiły mnie żółte, ale jestem konsekwentny, przynajmniej na razie

Pozdrawiam zaglądających
Borbetka 22:52, 22 sie 2014

Ja mam zdanie, że B. trochę oszukuje. Z 3 gatunków cebul, com je kupiła zeszłej jesieni, tylko 1 jest prawdziwy. Reszta to jakaś tandeta niestety.
Sebek 23:07, 22 sie 2014

Borbetka napisał(a)
Ja mam zdanie, że B. trochę oszukuje. Z 3 gatunków cebul, com je kupiła zeszłej jesieni, tylko 1 jest prawdziwy. Reszta to jakaś tandeta niestety.

Mi się nie zgadzaly Exotic Emperor, ale tak dorodnych tulipanów jak tamte jeszcze nie miałem, jeden utrzymał kwiat do 1 czerwca Inne tez były bardzo długo
Madzenka 09:45, 23 sie 2014

Sebek znakomita rewolucja, rabata bylinowa już wymiata a co będzie za rok!!!!
gierczusia 22:11, 24 sie 2014

Poczytałam ,że demolka u Ciebie była..ale jak tooooooozobaczylqm l to mi się wierzyć nie chciało ..normalnie...mega demolka ... Ale efekt super .. Gdybym wiedziała ,żeś Ty taki zażarty ogrodnik ,żeby rewoltę w deszczu robić to bym Ci przysłała w prezencie pelerynkę z Chelsea ... No chyba że masz ... Ale paznokcie z blek frenczem u stóp.... Ekran mam opluty i to solidnie
Sebek 22:36, 24 sie 2014

Marzena2007 napisał(a)
Sebek znakomita rewolucja, rabata bylinowa już wymiata a co będzie za rok!!!!

Na razie tylko trzy róże zastrajkowaly i zwinely liście, ale je przytne i po problemie, powinny przetrwać Poczekam na efekt i nic już tam nie będę przesadzac, póki nie stwierdze, że jednak trzeba będzie to znów zrobić
Sebek 22:39, 24 sie 2014

gierczusia napisał(a)
Poczytałam ,że demolka u Ciebie była..ale jak tooooooozobaczylqm l to mi się wierzyć nie chciało ..normalnie...mega demolka ... Ale efekt super .. Gdybym wiedziała ,żeś Ty taki zażarty ogrodnik ,żeby rewoltę w deszczu robić to bym Ci przysłała w prezencie pelerynkę z Chelsea ... No chyba że masz ... Ale paznokcie z blek frenczem u stóp.... Ekran mam opluty i to solidnie

Elu, z CHFS pelerynki nie mam, ja 9 dzieciństwa fanem parasoli jestem A french znowu wczoraj nabyłem tą drogą, ale tym razem tylko w dłoniach
Sebek 23:00, 24 sie 2014

No nie, zeżarło mi posta!!!! Foch!
No to skrót Wczoraj zrobiłem jeszcze kanciki przy bylinówkach i wsadzilem zywoplocik z bukszpanu Potem przeniosłem trzmielinę pienna, bo się biła z dereniem o miejsce w atmosferze Przy okazji wkopalem bukszpany od Alinki, dla których tak długo nie mogłem znaleźć miejsca... Złączyłem je razem w celu utworzenia stożka i podczas ciachania moim oczom ukazał się idealny KURCZAK!!! Ot tak mimo woli Ma już brzuszek, ogon, dziób oraz łapki, które same tak urosły w doniczce Także mam swojego pierwszego zwierzaka z bukszpanu, który zamieszkał między kulami