Zaszalałeś koncertowo, ze tak powiem, ależ cię łapki swędziały, pytam czy teraz jesteś zadowolony, czy jeszcze coś planujesz, mnie poprzednia wersja zachwycała
dróżka jakoś inaczej biegnie, a reszta odbije, teraz sucho i wietrznie, akurat tego ci potrzeba
Ewa, jakbym zakładał ogród 9 nowa wiesz jakby wyglądał Te rabaty to efekt kilku lat zbieraniny badylkow No i oczywiście po wyjeździe to ogrodów angielskich musiałem mieć coś podobnego u siebie Rabaty bylinowe zachwycają tym, że w każdym miesiącu są inne Jak będę ciąć kant to chyba zrobię go bardziej widocznym, tylko wtedy znów stracę proporcje między trawnikiem a rabatami, o ile w ogóle jakieś są Pozdrawiam z bliska
Irenko, krawędzi rabat jeszcze nie ruszyłem Ale zostanie łuk, podoba mi się od początku Nie wiem czy sam na to wpadłem czy ktoś mi to podsunął, ale pomysł był trafiony Teraz przydałby się deszcz przez kilka dni, żeby rośliny się nie " zorientowaly" , że fruwaly sobie wte i wewte
nie łapie piękna bylin. Jakieś ograniczenie mam.
Mam do posadzenia kilka jude de obscura, nawet myślałam czy z bylinami posadzić i wiesz jak się skończy
Wsadzę w bukszpany i trawy
Nawet jeżówki mi nie „leżą” pewnie dlatego, że różowe. Musze wywalić…
Odmachuję