Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

ewakatowice 19:30, 15 paź 2014

Gabriela napisał(a)
Cześć Student. Czy dobrze zrozumiałam, że swój ogród widzisz tylko weekendy? Co za ból. Katowice są... specyficznej urody.

Katowice zmieniają się bardzo pozytywnie
Sebek 19:45, 15 paź 2014

Gabriela napisał(a)
Cześć Student. Czy dobrze zrozumiałam, że swój ogród widzisz tylko weekendy? Co za ból. Katowice są... specyficznej urody.

Dobrze zrozumiałaś, czy ból to nie wiem, ale trochę szkoda... Codziennie za to mijam ogródki działkowe, a dziś odkryłem piękny ogród biegając po osiedlu - chyba właściciel czyta ogrodowisko, bo same hortensje, piękna trawa, kanciki, strzyżone kule - może koło jakiegoś forumowicza mieszkam i nic o tym nie wiem?

Katowice są wg mnie piękne, zależy kto co lubi
Sebek 19:46, 15 paź 2014

ana_art napisał(a)
Vanilki zakwitają w drugiej połowie lipca gdzieś

Czyli o dwa tygodnie wcześniej Biorąc pod uwagę długość sezonu to dużo
Sebek 19:47, 15 paź 2014

ana_art napisał(a)
dzięki za fotkę rózi... chyba do żółtego nie pasuje...

Będzie tak mdło... Do żółtej róży najlepsza byłaby niebieska - ale skoro nie ma to trzeba dać jakąś inną - ale koniecznie dodać przetaczniki albo szałwię
ana_art 19:48, 15 paź 2014

Sebek napisał(a)

Czyli o dwa tygodnie wcześniej Biorąc pod uwagę długość sezonu to dużo

no ale szybciej kończy... jak nic mus mieć i Vanilki i Dolary
Sebek 19:49, 15 paź 2014

ewakatowice napisał(a)

Katowice zmieniają się bardzo pozytywnie

Bardzo Teraz koło spodka budują coś mega nowoczesnego z trawnikiem na dachu Muszę sobie kiedyś zrobić wycieczkę i pozwiedzać nowoczesne budynki w Kato, bo koffam architekturę Na razie jedynie w bibliotece byłem co budynkiem roku została...
ana_art 19:51, 15 paź 2014

Sebek napisał(a)

Będzie tak mdło... Do żółtej róży najlepsza byłaby niebieska - ale skoro nie ma to trzeba dać jakąś inną - ale koniecznie dodać przetaczniki albo szałwię

zamysł był biała róża i do tego werbena, fioletowe ostróżki oraz takie coś którego właśnie zapomniałam nazwy a w nogach jest lawenda...
Sebek 19:52, 15 paź 2014

ana_art napisał(a)

zamysł był biała róża i do tego werbena, fioletowe ostróżki oraz takie coś którego właśnie zapomniałam nazwy a w nogach jest lawenda...

Jeśli myślimy o tamtym czymś co Ty masz na myśli to będzie fajnie
Sebek 19:53, 15 paź 2014

ana_art napisał(a)

no ale szybciej kończy... jak nic mus mieć i Vanilki i Dolary

Nie kuś mnie, bo po drodze do domu kilka szkółek mijam, a na pewno w którejś Vanilki będą...
nicol21 21:36, 15 paź 2014

Uff nadrobiłam pismo obrazkowe - śliczne te i ogródkowe i poza ogródkowe widoki. Jesień jest taka piękna... szkoda, że potem jest zima! Niby tylko co 2tyg ogród będziesz widywał, ale porcja zdjęć bardzo rozsądna
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies