Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Sebek 23:12, 15 paź 2014

nicol21 napisał(a)
Uff nadrobiłam pismo obrazkowe - śliczne te i ogródkowe i poza ogródkowe widoki. Jesień jest taka piękna... szkoda, że potem jest zima! Niby tylko co 2tyg ogród będziesz widywał, ale porcja zdjęć bardzo rozsądna

Co tydzień wracam do domu i szczerze czasem nawet nie mam kiedy pomyśleć o ogrodzie, bo zajęć w domu mam wystarczają ilość, która również pochłania mnóstwo czasu... I szczerze nastawiam budzik na 7.30 by zdążyć ze wszystkim do wieczora W miniony weekend nawet chwastów nie zdążyłem powyrywać.... W ten muszę sobie listę zadań zrobić - na pewno wytnę dalie z podjazdu, bo ile mogę po nich samochodem jeździć?
Iwk4 23:17, 15 paź 2014

Sebek napisał(a)

Dobrze zrozumiałaś, czy ból to nie wiem, ale trochę szkoda... Codziennie za to mijam ogródki działkowe, a dziś odkryłem piękny ogród biegając po osiedlu - chyba właściciel czyta ogrodowisko, bo same hortensje, piękna trawa, kanciki, strzyżone kule - może ja koło jakiego forumowicza mieszkam, a ja nic o tym nie wiem?

Katowice są wg mnie piękne, zależy kto co lubi

Nic, tylko się zapytać właściciela ogrodu. Ja przypadkiem znalazłam fankę ogrodowiska kilka domów dalej
Sebek 23:20, 15 paź 2014

Jak będę miał okazję to na pewno Mam nadzieję, że wtedy nikogo w domu nie było, bo chodziłem przy płocie wte i wewte kilka razy... Jak jakiś czubek
Sebek 23:20, 15 paź 2014

dubelek...
Iwk4 23:31, 15 paź 2014

Sebek napisał(a)
Jak będę miał okazję to na pewno Mam nadzieję, że wtedy nikogo w domu nie było, bo chodziłem przy płocie wte i wewte kilka razy... Jak jakiś czubek

Ciekawe Czasami tak ludki chodzą koło naszych ogródków.
Madziarzeszow 07:36, 16 paź 2014

Zdjęcia cudne jak zawsze Umiejętności fotografii i świetnego "spojrzenia czytaj oka " zazdraszczam tak pozytywnie oczywiście
Sebek 14:51, 16 paź 2014

Iwk4 napisał(a)

Ciekawe Czasami tak ludki chodzą koło naszych ogródków.

Koło mojego nie....dobrze, że chociaż Wam się podoba - albo przynajmniej dobrze udajecie Ale mam nadzieję, że nie Bo skąd by się wzięło ponad milion wejść do mojego wątku?
Sebek 14:56, 16 paź 2014

Madziarzeszow napisał(a)
Zdjęcia cudne jak zawsze Umiejętności fotografii i świetnego "spojrzenia czytaj oka " zazdraszczam tak pozytywnie oczywiście

Practice makes perfect/ Übung macht den Meister Dzisiaj akurat miałem to na językach A w przyszłym tygodniu dwa kolokwia... Z totalnych nowości, których nie miałem w szkole średniej... Będzie pogrom... Ale na razie o tym nie myślę, bo fajny wieczór mi się kroi
AsiaK_Z 16:59, 16 paź 2014

Sebek ucz się pilnie
grama 15:14, 17 paź 2014

Odpisałam u siebie, zerknij.
Gdzie się uczysz, bo nie dokopałam się do informacji?