Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Pawlus 19:20, 26 lut 2015

No właśnie, coś śniegiem straszą...Mam nadzieję że to tylko "fusy". Lista imponująca. Dobrze, że teraz po pracy jeszcze godzinkę da się coś porobić.
Sebek 20:45, 26 lut 2015

Milka napisał(a)
Zawalic sesje, to beznadzieja Madzenka pofoci, on ma aparat bede twoje teksty czytac
po przeczytaniu, co masz zrobić, to mnie głowa rozbolała, mnostwo pracy, lapki zabolą

Czyli z relacji czytanej będę musiał się postarać... Dobrze wiedzieć, bo myślałem, że jeden post wystarczy
Łapki zabolą, ale my lubimy takie sado-maso Nieprawdaż?
Sebek 20:46, 26 lut 2015

Agania napisał(a)
Poczytałam, egzaminy zdałeś celująco, na Gardenię Pendolino może kiedyś mi się uda, plany ogrodowe ambitne, my ruszamy na szu, szu, teraz u mnie leje i ziemia lepi się do butków, nic nie zmienìę....jeszcze front robót musi poczekać.....tobie kibicuję i czekam na relację z Gardeni

Jak wrócisz z szu szu szu to już na pewno będzie wiosna - musi być Katowice też jeszcze toną w błocie... Ale wolałbym tonąć w błocie z ogrodu
Sebek 20:47, 26 lut 2015

Pawlus napisał(a)
No właśnie, coś śniegiem straszą...Mam nadzieję że to tylko "fusy". Lista imponująca. Dobrze, że teraz po pracy jeszcze godzinkę da się coś porobić.

Ehhh, przynajmniej Ty... Ja to tylko mogę sobie do doniczek coś wstawić - co dziś właśnie uczyniłem - potem może wstawię zdjęcia wiosny w doniczkach
Madzenka 21:23, 26 lut 2015

Sebek na Dursban za wcześnie zdecydowanie. Grunt musi miec temeprature min +12 aby gaz zadziałał
Sebek 21:46, 26 lut 2015

Madzenka napisał(a)
Sebek na Dursban za wcześnie zdecydowanie. Grunt musi miec temeprature min +12 aby gaz zadziałał

A widzisz, zapomniałem Dzięki, że czuwasz

W podzięce posyłam prymulki z Katowic

Sebek 15:49, 01 mar 2015

Pozwolę sobie jeszcze wkleić dwa zdjęcia z Gardenii u siebie - po resztę zapraszam tu Nie wiem czy w tym roku wykorzystam te inspiracje donicowe, ale w razie czego będą jak znalazł - bo warte skopiowania są na pewno

Pozdrawiam zaglądających
MissJellyfish 17:27, 01 mar 2015

Zazdroszcze pobytu na gardenii.. Niestety nie udalo mi sie dotrzec w tym roku.. A donice wygladaja pieknie - uwielbiam polaczenie hortensji z bluszczem
Bea 17:27, 01 mar 2015

Sebek,

jak energetycznie u Ciebie w Katowicach.

Donice poznańskie do skopiowania.

A może to już kopie.
Sebek 17:43, 01 mar 2015

MissJellyfish napisał(a)
Zazdroszcze pobytu na gardenii.. Niestety nie udalo mi sie dotrzec w tym roku.. A donice wygladaja pieknie - uwielbiam polaczenie hortensji z bluszczem

Jak my wszyscy Mi udało się dotrzeć na Gardenię po raz pierwszy i Chelsea Flower Show to nie jest, ale ścisk był podobny Bardzo dobrze, że chociaż takie imprezy są organizowane