Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

popcorn 20:59, 27 maj 2015

Sebuś, a pod trzmielinową kulką na pniu, to co masz za brązową trawę? Carex jakiś? Ale kolory u Ciebie, podkręcach fotoszopem, czy cuś?
Sebek 21:07, 27 maj 2015

Juzia napisał(a)

Uśmiech we flircie najważniejszy
Juzia 21:09, 27 maj 2015

Sebek napisał(a)

Uśmiech we flircie najważniejszy

Się wie
Sebek 21:12, 27 maj 2015

popcorn napisał(a)
Sebuś, a pod trzmielinową kulką na pniu, to co masz za brązową trawę? Carex jakiś? Ale kolory u Ciebie, podkręcach fotoszopem, czy cuś?

Karola, nie doceniasz mnie ani trochę W promieniu 60 cm pod trzmieliną miejsce znalazły dwie niebieskie hosty, jedna zielona, trzy zawilce japońskie (po zimie wyszły dwa?) i jeszcze stipa (umarła...). A brązowe trawy to 2 turzyce wlosiste Bronzita - albo Bronze Form - ciężko mi je odróżnić
abiko 21:42, 27 maj 2015

Sebek napisał(a)

Karola, nie doceniasz mnie ani trochę W promieniu 60 cm pod trzmieliną miejsce znalazły dwie niebieskie hosty, jedna zielona, trzy zawilce japońskie (po zimie wyszły dwa?) i jeszcze stipa (umarła...). A brązowe trawy to 2 turzyce wlosiste Bronzita - albo Bronze Form - ciężko mi je odróżnić

O to, to, to... mistrz świata w upychaniu, no może poza Danusią i Madżenką (udusi mnie

Upychasz, filtryjesz, tzn. flirtujesz..masakra
Ładna ta trzmielina Seba, oj ładna.
ewakatowice 17:59, 28 maj 2015

Sebuś kocham Cię miłością matczyną
Jak to dobrze, że studiujesz i mieszkasz w Katowicach mam „ziomka” na miejscu!!!

Twoje doświadczenie po tylu rewolucjach daje niezłe wyniki, zryć podjazd to normalnie szacun!

jazzy 18:07, 28 maj 2015

Sebek napisał(a)

A co Ty nie masz jej włączonej? U mnie działa idealnie, kochanie

U mnie tym bardziej działa, najdroższy
Aska 18:49, 28 maj 2015

Cześć Sebek. Dowiedziałam się, że kosodrzewinę można zagęścić przycinając ją w połowie młodych pędów. Zastanawiam się czy nie jest juz zbyt późno. Proszę Cię o poradę, bo nie chcę jej zmarnować przez niewiedzę. Z góry dziękuję.
Sebek 18:55, 28 maj 2015

abiko napisał(a)

O to, to, to... mistrz świata w upychaniu, no może poza Danusią i Madżenką (udusi mnie

Upychasz, filtryjesz, tzn. flirtujesz..masakra
Ładna ta trzmielina Seba, oj ładna.

Trzmielina jest spoko, jak ją usadowiłem w ziemi kilka lat temu to nie sądziłem, że z tego coś wyrośnie Ale ogarnęła się
ZielonaAnia75 18:57, 28 maj 2015

Kochanie, najdroższy... jak gorąco się robi... chodź na dworze zimnica.

Co do buksików to jednak muszę kupić u mnie. Małe sadzonki są po 4,00 zł albo 4,50 zł i oto jest pytanie: czy to drogo, czy uczciwa jest to cena??? Ja się pytam brać??? Doradź