Ewa, ja przy Tobie czuję się tak zaopiekowany, że aż mi guuuupio
I jeśli mam być szczery to dzisiejsze rycie nie szło mi zbyt efektywnie To chyba oznacza, że ogród mam dawno założony skoro oduczyłem się walki ze zrywaniem kostki?
Nie wiem czy doczytałaś u Ewy, ale my nalot chcemy Ci zrobić Choć ja mam pewne obawy, bo jak mnie poznasz to możesz być z lekka rozczarowana I zamiast gadać flirtem będziemy porozumiewać poprzez filtry
Asiu - kosodrzewinę i sosny ogławiamy zanim pojawią się igły na pędach, które wypuszczają. Doczytałem, że trzeba to robić na dwie fazy - teraz jak wypuściły po jednym najdłuższym pędzie, a drugi raz jak urosną te, które sa po bokach - po około 2-3 tygodniach Wtedy roślina ma ładniej przyrastać, ponoć Jak będzie w realu się dowiesz
Cena jest fajna, bardzo fajna Jesli sadzonki mają co najmniej 10 cm od ziemi i są gęste od dołu (to najważniejsze ) to na twoim miejscu brałbym jak drwal deskę
Nowe przyrosty przypominają ołówki? ok. 10-15 cm i te przyrosty pokryte sa już igłami czyli rozumiem, że mogę teraz skrócić je o połowę? Zrozumiałm, że nie każdy przyrost, tylko te górne.