Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Asisko_2005 19:09, 14 cze 2015

Sebek, jakbyś tu wpadł aby się zrelaksować podczas nauki, to zerknij proszę i powiedz co to za trawka i czy zimuje. Pan w sklepie twierdzi, ze na 100 % tak.

pawel_snopek 20:43, 14 cze 2015

To jest rozplenica vertigo i jest jednoroczna Przepraszam że odpowiadam za Sebka.
Sebek 21:21, 14 cze 2015

zawitka napisał(a)
Nie wierzę ha ha wesoło tu u Ciebie uśmiałam się nie żle z podejścia do egzaminów .Tak trzymaj

Długo z takim podejściem nie pociągnę - ale jakoś radzę sobię, mam inne wyjście?
Sebek 21:26, 14 cze 2015

Milka napisał(a)

Dobre ale to świadczy o zdrowym podejściu, samokrytyce w normie i wyjątkowości

Oh, aż się mi cieplej na sercu zrobiło Co do minimalizmu to masz świetą rację, rośliny w naszych rabatach wylewają się na trawnik A ja nie mam nawet jak i keidy wejść w byliny i wyrwać stamtąd chwasty
Sebek 21:28, 14 cze 2015

kasiakasia napisał(a)
Sebuś często do Ciebie zaglądam i podziwiam ile pracy włożyłeś i nadal wkładasz w ogród. Pięknieje Ci to wszystko na naszych oczach

Kasiu, bo ogrodowisko ma niesamitą moc motywowania do ciągłych zmian i pracy Ale jak patrzę na te rabaty to chyba jestem coraz bliżej punktu równowagi Choć chyba będzie rewolucja na hostowisku, bo nie wyobrażam sobie ich w przyszłym roku - rozrosły się mi strasznie
Sebek 21:30, 14 cze 2015

Asisko_2005 napisał(a)

piękny
bałagan.

WilczaGora napisał(a)
o tak...piękny Twój bałagan...cudowne buszowisko...u mnie też, czekam aż zakwitnie
macham z Wilczej

ZielonaAnia75 napisał(a)
Też bym chciała mieć taki artystyczny bałagan.

Dziekuję Wam serdecznie za miłe słowa - zrobiłem zdjęcia bałaganowi i zostały w domu... Fotek nie będzie
Sebek 21:31, 14 cze 2015

Kacha123 napisał(a)
Trzymam kciuki za jutrzejszy egzamin

Ja też Zajrzałem dla odparowania mózgu między zapamiętywaniem stóp redyskontowych weksli (1,75 1,75 1,75 ), a polityką restrykcyjną Banku Centralnego
Sebek 21:33, 14 cze 2015

Gabisia napisał(a)
Sebciu, Twój bałagan jest niezwykle twórczy
Egzaminy na bank zdasz, bo jak nie Ty to kto??
Buziam!

Wszyscy inni Chociaż trochę lipa by była jakbym nie zdał mając piątkę z ćwiczeń... Też przesyłam buziaki - i proszę o wysłanie Waszych burz nad mój ogród
Sebek 21:37, 14 cze 2015

Asisko_2005 napisał(a)
Sebek, jakbyś tu wpadł aby się zrelaksować podczas nauki, to zerknij proszę i powiedz co to za trawka i czy zimuje. Pan w sklepie twierdzi, ze na 100 % tak.

pawel_snopek napisał(a)
To jest rozplenica vertigo i jest jednoroczna Przepraszam że odpowiadam za Sebka.

Asiu - tak jak pisze Paweł jest to vertigo - u nas jednak zwany jest Madżenkowym potffforem Niesteyty trawa nie zimuje w gruncie i chyba nikomu też nie udało się ich przechować zimą, ja na pewno spróbuję o ile zdążę je schować na czas

Jednak mam dla Ciebie radę - przesadź je stamtąd! One rosną ooooogromne U mnie w ciągu miesiąca podwoiły swoją wielkość, a rosną w donicach - w gruncie taka sadzonka może osiągnąć bardzo pokaźne rozmiary Zresztą zajrzyj w google i zobaczysz jakie one są wielkie Tamte żurawki i miodunki zje na pewno
Asisko_2005 23:27, 14 cze 2015

o widzisz, to uciekam z nimi do doniczki, skoro takie ekspansywne. Kurka, facet twierdził,ze przezimuje, nawet pokazał, które ma jednoroczne....ech ludziom to tak można wierzyć.
Zdradź jeszcze tylko dlaczego Madżenkowy potwór?