Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

AlKa 06:49, 10 cze 2015

Sebek napisał(a)

Serio? No ja też kocham Pewnie z tej miłości będę ją pisiont razy pisać

Twu twu
ZielonaAnia75 06:57, 10 cze 2015

Sebek czy znasz może tego robala? Mam go wszędzie, fruwa, chodzi, nawet w łazience go ostatnio znalazłam na kwiatku A ja nie wiem czy mam go likwidować bo mi szkody robi, czy dać mu żyć? Pomóż!!!
I jak widać na zdjęciu jeszcze się rozmnaża na moich oczach cholera jedna!!!
ZielonaAnia75 06:58, 10 cze 2015

Połączenia roślin, które pokazałeś urocze.
mateuszmichn 19:58, 10 cze 2015

Sebek napisał(a)

Ja jestem na półmetku sesji i nie narzekam tylko po prostu ryję. I choć w niektórych przypadkach wiem, że wkuwanie i tak nie pomoże to mam taką złudną nadzieję, że jednak

no to rycie jest najgorsze, u nas sesja się dopiero zbliża bo dopiero od 22 czerwca.
Mam nadzieję ze wkuwanie coś pomoże, powodzenia
no i żeby sesja nie przyniosła szkody dla ogrodu, ale to raczej niemożliwe
makkasia 21:49, 10 cze 2015

Zryta bania Miszczunia ...terapia z O najlepsza Dziękuję za obrazki miszczowskie
trzymam kciuki
ściskam
Madzenka 07:00, 11 cze 2015

Oj wolałabym ryć niz iśc do pracy... Trzymam kciuki
kamasja 11:54, 11 cze 2015

A ja wolę pracę niż rycie jak patrzę na tych "bidnych" studentów którzy muszą się uczyć a za oknem tak pięknie...
Sebek 12:03, 11 cze 2015

Agata, to na pewno orliki - na jarzmianki nie ma miejsca Ale marzą mi się już dłuższy czas, jak mnóstwo innych roślin

Aniu - wygooglałem i ten osobnik z którym masz problem to najprawdopodobniej dłużynka dwukropkowa Znalazłem też, że jej pokarmem są pędy wierzby...

Mateusz, ja już Ci współczuję Ogród chyba w ten weekend mnie nie zobaczy, zresztą to się jeszcze okaże...

Kasiu - zryta bania nie jest śmieszna - a ogrodoterapia jest na tę dolegliwość najlepsza

Madżen - Ty chyba nie wiesz co piszesz Za kciuki na razie nie dziękuję
Sebek 12:06, 11 cze 2015

kamasja napisał(a)
A ja wolę pracę niż rycie jak patrzę na tych "bidnych" studentów którzy muszą się uczyć a za oknem tak pięknie...

Stwierdziliśmy ze współlokatorką, że sesje egzaminacyjne są w najlepszych okresach roku Zimowa w środku karnwału, a letnia w środku lata Ale... nie narzekam tylko zasadzam sobie kopa w doooopę i lecę dalej
kamasja 12:12, 11 cze 2015

Oby tak dalej, jak studiowałam to też na to narzekałm. Zazdrościłam nawet małym dzieciom, że bawią się na dworze. Trzymam kciuki, ja widuje studentów na codzień i wiem cos o tym.