Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

abiko 13:07, 11 cze 2015

Seba nie obiecuj, nie obiecuj kuj, kuj potem będziesz obiecywał
aaa.. widzimy się w lipcu
Zielona 13:16, 11 cze 2015

Ależ pięknie! Sebek - po swojej sesji przyjedź do mnie na sesję... fotograficzną Od razu mi ogród wypięknieje i może nie będę dostrzegać tego, co teraz leży odłogiem Ależ Ty robisz zdjęcia!

PS Zaliczyłam porażkę z ukorzenianiem dollarów Przyczyniła się do tego sucha pogoda, moje wyjazdy i tym samym brak konewki i... sama nie wiem co jeszcze... Liście zwiędły i odmówiły współpracy. Wybacz, ale zmarnowałam patyki od Ciebie
Kuba 13:34, 11 cze 2015

to prawda że sesje są w najlepszych porach roku ale po studiach będzie już tylko gorzej
trzymam kciuki
ZielonaAnia75 13:57, 11 cze 2015

Oj jest z tymi studenciakami... dziś kolejni, którzy nie zaliczyli poprawki egzaminu. Ty zdajesz... a ja zaliczam i uwierz mi też już mam dość!!! Nie rozumiem, jak można przyjść na poprawkę i się nie nauczyć ??? Całe szczęście to już końcówka. Jakość dotrwamy powodzenia
mateuszmichn 14:39, 11 cze 2015

Sebek napisał(a)

Mateusz, ja już Ci współczuję Ogród chyba w ten weekend mnie nie zobaczy, zresztą to się jeszcze okaże...

U mnie też raczej sie nic nie zadzieje, jedynie co to chyba tylko podleję. Na następny tydzień mam za 4 projekty. Nie tylko nie to. cale szczęście niedługo koniec
Sebek 18:31, 11 cze 2015

kamasja napisał(a)
Oby tak dalej, jak studiowałam to też na to narzekałm. Zazdrościłam nawet małym dzieciom, że bawią się na dworze. Trzymam kciuki, ja widuje studentów na codzień i wiem cos o tym.

Boję się zapytać z jakiej perspektywy ich widzisz
Sebek 18:32, 11 cze 2015

abiko napisał(a)
Seba nie obiecuj, nie obiecuj kuj, kuj potem będziesz obiecywał
aaa.. widzimy się w lipcu

Będziesz na zlocie? A wczoraj myślałem o Tobie by Ci o nim napisać - tylko wczoraj wyjęto mi 12 godzin z życia i nie zdążyłem...
Sebek 18:36, 11 cze 2015

Zielona napisał(a)
Ależ pięknie! Sebek - po swojej sesji przyjedź do mnie na sesję... fotograficzną Od razu mi ogród wypięknieje i może nie będę dostrzegać tego, co teraz leży odłogiem Ależ Ty robisz zdjęcia!

PS Zaliczyłam porażkę z ukorzenianiem dollarów Przyczyniła się do tego sucha pogoda, moje wyjazdy i tym samym brak konewki i... sama nie wiem co jeszcze... Liście zwiędły i odmówiły współpracy. Wybacz, ale zmarnowałam patyki od Ciebie

Po sesji to dorwę się do swoich rabat, które też leżą ostatnio odłogiem

A wiesz, że zostawiłem sobie 5 hortek i cały czas je trzymam w słoiku? Dzięki Tobie zresztą żyją, bo zapomniałem dolać im wodę - dziękuję za przypomnienie U mnie JEDNA sadzonka wypuściła korzenie, usunąłem im już nawet kilka par liści i pąki kwiatowe Będą dla Ciebie, bo gdzie to wcisnę? Tylko jeszcze nie wiem jak je dostarczę Może będzie jakiś mecz w Spodku czy cuś?
Sebek 18:38, 11 cze 2015

Kuba napisał(a)
to prawda że sesje są w najlepszych porach roku ale po studiach będzie już tylko gorzej
trzymam kciuki

Dziękuję kochana za motywację
Sebek 18:44, 11 cze 2015

ZielonaAnia75 napisał(a)
Oj jest z tymi studenciakami... dziś kolejni, którzy nie zaliczyli poprawki egzaminu. Ty zdajesz... a ja zaliczam i uwierz mi też już mam dość!!! Nie rozumiem, jak można przyjść na poprawkę i się nie nauczyć ??? Całe szczęście to już końcówka. Jakość dotrwamy powodzenia

Aniu, w sumie czuję się dziwnie wymieniając z Tobą wiadomości zwracając się po imieniu skoro moi rówieśnicy zwracają się do Ciebie per "Pani Profesor" Ale taki urok ogrodowiska

Jutro mam taki egzamin, że nawet jak wezmę ze sobą kalkulator, linijkę, różaniec, śpiewnik, dwóch znajomych i tonę wiedzy to i tak istnieje małe prawdopodobieństwo, że zdam Na szczęście nauczyłem się żyć z tą myślą i jak ma razie melisy nie piję - skosztuję sobie jutro przed egzaminem

Ale to nie zmienia faktu, że współczuję poprawiania też drugiej stronie - bo pewnie nie ma tego 40 sztuk tylko kilkaset...