Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Sebek 18:45, 11 cze 2015

mateuszmichn napisał(a)

U mnie też raczej sie nic nie zadzieje, jedynie co to chyba tylko podleję. Na następny tydzień mam za 4 projekty. Nie tylko nie to. cale szczęście niedługo koniec

Ciekawe co szybciej się skończy - sesja czy ja?

Koniec przerwy Pozdrawiam zaglądających i do jutra
Zielona 19:02, 11 cze 2015

Wiesz co... mam gotowe miejsce na szpaler dollarów /haha, ale fajnie to brzmi/ i miałam nadzieję, że ukorzenię patyki od Ciebie, a tu klops... Mea culpa, Sebek... nie zadbałam o nie tak, jak powinnam.

PS Być może będę w lipcu na zlocie. Oficjalnie na razie się nie wpisuję, ale bardzo bym chciała dotrzeć

ZielonaAnia75 06:42, 12 cze 2015

Sebek napisał(a)

Aniu, w sumie czuję się dziwnie wymieniając z Tobą wiadomości zwracając się po imieniu skoro moi rówieśnicy zwracają się do Ciebie per "Pani Profesor" Ale taki urok ogrodowiska

Jutro mam taki egzamin, że nawet jak wezmę ze sobą kalkulator, linijkę, różaniec, śpiewnik, dwóch znajomych i tonę wiedzy to i tak istnieje małe prawdopodobieństwo, że zdam Na szczęście nauczyłem się żyć z tą myślą i jak ma razie melisy nie piję - skosztuję sobie jutro przed egzaminem

Ale to nie zmienia faktu, że współczuję poprawiania też drugiej stronie - bo pewnie nie ma tego 40 sztuk tylko kilkaset...

Do profesora jeszcze dłuuuuuga droga, na razie dr, setek nie ma, są ostatnie jednostki, ale generalnie lubię ludzi i zawsze staram się iść na rękę. A Tobie powodzenia życzę.
abiko 08:55, 12 cze 2015

Sebek napisał(a)

Będziesz na zlocie? A wczoraj myślałem o Tobie by Ci o nim napisać - tylko wczoraj wyjęto mi 12 godzin z życia i nie zdążyłem...

uhmmm, młoda na wakacjach a mały jedzie ze mną
Sebek 23:37, 12 cze 2015

Zielona napisał(a)
Wiesz co... mam gotowe miejsce na szpaler dollarów /haha, ale fajnie to brzmi/ i miałam nadzieję, że ukorzenię patyki od Ciebie, a tu klops... Mea culpa, Sebek... nie zadbałam o nie tak, jak powinnam.

PS Być może będę w lipcu na zlocie. Oficjalnie na razie się nie wpisuję, ale bardzo bym chciała dotrzeć

Mam 5 sadzonek - na szpaler raczej nie starczy, że zawsze coś Wyśę drugi raz wiosną, tylko tym razem świeże, bo jak ja i Ty zauważyliśmy były te badyle przesuszone

Ja też dokonuję starań, by dotrzeć 11 lipca - i choć pojawiają się na mojej drodze pewne komplikacje to mam nadzieję, że będę

Sebek 23:43, 12 cze 2015

ZielonaAnia75 napisał(a)

Do profesora jeszcze dłuuuuuga droga, na razie dr, setek nie ma, są ostatnie jednostki, ale generalnie lubię ludzi i zawsze staram się iść na rękę. A Tobie powodzenia życzę.

Na razie nie dziękuję Bo nic pewnego na świecie, radość się z troską plecie
I choć dziś wzbiłem się 1000 metrów na ziemię po porannej niespdziance to jednak wieczorem wrócono mnie na ziemię Może nie katastrofalne lądowanie za mną, ale twarde na pewno
Sebek 23:47, 12 cze 2015

abiko napisał(a)

uhmmm, młoda na wakacjach a mały jedzie ze mną

Super, grupa krakowska musi się dogadać co, gdzie, jak
Grupa śląska również Po weekendzie chyba rozpocznę szereg działań, zacznę do telefonów tu i tam
Mathildis 00:16, 13 cze 2015

Trzymam kciuki za ZZZ
ogród jak na razie się broni... da radę jeszcze chwilę... a potem zrobisz wszystko co trzeba...
zawitka 07:33, 13 cze 2015

Wiem Sebciu że Ty do nich /tych ideałów /należysz więc życzę abyś znalazł taka coby Cię doceniła bo na to zasługujesz Pozdrawiam nareszcie deszczowo A jak zagościłam to lecę zobaczyć co u Ciebie w trawie piszczy
Sebek 07:36, 13 cze 2015

Mathildis napisał(a)
Trzymam kciuki za ZZZ
ogród jak na razie się broni... da radę jeszcze chwilę... a potem zrobisz wszystko co trzeba...

Dziękuję Aniu