Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Madzenka 12:02, 03 lis 2012

Sebciu tyra pewnie w ogrodzie albo znów ma jazdy. Ciekawa jestem jaki powód nieobecności ?
Sebek 15:45, 03 lis 2012

Jako domowy specjalista w dziedzinie konserwacji powierzchni płaskich (kocham to określenie) zajmuję się właśnie tymi czynnościami - włącznie z myciem okien W ogrodzie wczoraj dużo zrobiłem, więc muszę się wyżyć na czymś innym - przypadło na dom Ale błysk jest
baraga1904 15:47, 03 lis 2012

Sebek napisał(a)
Jako domowy specjalista w dziedzinie konserwacji powierzchni płaskich (kocham to określenie) zajmuję się właśnie tymi czynnościami - włącznie z myciem okien W ogrodzie wczoraj dużo zrobiłem, więc muszę się wyżyć na czymś innym - przypadło na dom Ale błysk jest

...hihi...też od rana konserwuję... jednak dzisiaj bez okien...
Madzenka 17:24, 03 lis 2012

Ja konserwowałam z C rano a po południu w ogrodzie
Dobrze że mam C to nam szybko idzie
baraga1904 18:27, 03 lis 2012

Marzena2007 napisał(a)
Ja konserwowałam z C rano a po południu w ogrodzie
Dobrze że mam C to nam szybko idzie

...moja tez pomaga, chociaz ma dopiero 11 lat...ale czym skorupka...
Madzenka 18:33, 03 lis 2012

A Sebek czy Twoja mama docenia Twoją pracowitość?? Bo taki syn to skarb !!! ale i tak już na zięcia zostałeś zarezerowany przez Konstancję
Enya73 18:35, 03 lis 2012

Ha, ha, ha. Zrobimy casting na dziewczynę dla Ciebie, żebyś miał z czego wybierać
Sebek 18:43, 03 lis 2012

Anitko - a czytałaś pierwsze strony w moim pierwszym wątku ? Jak widać historia lubi się powtarzać Ale przez ten czas duuużo się zmieniłem Tylko nie wiem czy na lepsze czy na gorsze - zależy kto patrzy

Madżenko - a pochwalę Ci się Dostałem pierwszy samochód Nazywa się Babka Felka Samo nie jedzie, ale w końcu taki samochód musi poczuć rękę właściciela Będę miał do nauki przez ten tydzień - a jak zdam to wiosną podobno mam dostać nowe Choć nie wiadomo - jeszcze się do niego tak przywiążę, że innego chcieć nie będę
Madzenka 18:45, 03 lis 2012

Sebek napisał(a)
Anitko - a czytałaś pierwsze strony w moim pierwszym wątku ? Jak widać historia lubi się powtarzać Ale przez ten czas duuużo się zmieniłem Tylko nie wiem czy na lepsze czy na gorsze - zależy kto patrzy

Madżenko - a pochwalę Ci się Dostałem pierwszy samochód Nazywa się Babka Felka Samo nie jedzie, ale w końcu taki samochód musi poczuć rękę właściciela Będę miał do nauki przez ten tydzień - a jak zdam to wiosną podobno mam dostać nowe Choć nie wiadomo - jeszcze się do niego tak przywiążę, że innego chcieć nie będę

Sebciu zatem mama docenia i oczywiście kofa a co to jest Babka Felka??? Bo ja już wapniak jestem i slangu nie rozumiem
Sebek 18:49, 03 lis 2012

No Skoda Felicia