Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

baraga1904 18:56, 03 lis 2012

...skoda felicia - babka felka...? nie wpadłam na to...
Martek 18:59, 03 lis 2012

Sebek napisał(a)
Anitko - a czytałaś pierwsze strony w moim pierwszym wątku ? Jak widać historia lubi się powtarzać Ale przez ten czas duuużo się zmieniłem Tylko nie wiem czy na lepsze czy na gorsze - zależy kto patrzy

Madżenko - a pochwalę Ci się Dostałem pierwszy samochód Nazywa się Babka Felka Samo nie jedzie, ale w końcu taki samochód musi poczuć rękę właściciela Będę miał do nauki przez ten tydzień - a jak zdam to wiosną podobno mam dostać nowe Choć nie wiadomo - jeszcze się do niego tak przywiążę, że innego chcieć nie będę

Patrzy ,patrzy i pamięta i widzi i reasumuje ))))))))))))))))))))
Madzenka 19:23, 03 lis 2012

Sebek napisał(a)
No Skoda Felicia

Eeee to wcale jeszcze nie babcia myślałam, że syrenk dostałeś
przemekg 19:51, 03 lis 2012

Syrenki to by szkoda było do szlifowania umiejętności dziś to już zabytek.
Enya73 20:35, 03 lis 2012

Sebek to wszystko dlatego, że takich jak Ty egzemplarzy młodych mężczyzn można ze świecą szukać
waska 20:52, 03 lis 2012

Sebek zdasz i zobaczysz jakie gratulacje ci się posypią
Justyna 12:11, 05 lis 2012

Witam serdecznie,

odwiedziłam, pospacerowałam. Najbardziej w ogrodzie spodobałeś mi się - Ty, tzn. Twoje podejście, zaangażowanie, radość, ciepło w które obfituje Twój wątek. Jestem pod wrażeniem zmian i rozwoju. Swietnie, ze mozna obserwować historię i metamorfozy poszczególnych miejsc jak i podejść właściciela.
Nie znam osoby w Twoim wieku, która by tak kochała i tyle wiedziała o ogrodzie. Zazwyczaj ja byłam najmłodsza Widać duża sympatię jaką się cieszysz, jesteś pupilkiem ogrodowiska.
Będę odwiedzała Twój wątek, aby trochę się ogrzać zimną porą ciepłem, entuzjazmem, humorem i pozytywną energią

Pozdrawiam,
Pszczelarnia 13:45, 05 lis 2012

Sebciu, pupilku Ogrodowiska .......... .
Pozdrawiam
Milka 13:55, 05 lis 2012

Sebek napisał(a)
Jako domowy specjalista w dziedzinie konserwacji powierzchni płaskich (kocham to określenie) zajmuję się właśnie tymi czynnościami - włącznie z myciem okien W ogrodzie wczoraj dużo zrobiłem, więc muszę się wyżyć na czymś innym - przypadło na dom Ale błysk jest

jesteś wyjątkowy! do ciebie też kolejka chętnych się ustawia wszędzie błysk
Urszulla 14:53, 05 lis 2012

Ale prezent, wcale bym się nie pogniewała gdyby mi ktoś taki zrobił. Ja też czekam na samochód......jakikolwiek! bo przy dzieleniu się z M. jestem na pozycji przegranej.