ja dziś "zaorałam"glicynię, która 5 lat stała i będąc żywą udawała martwą. Sam korzeń i 5-cm pieniek!!! Stwierdziłam, że szkoda czasu i nerwów. Na jej miejsce poszedł clematis, a jej korzeń moja sunia chętnie użyła do zabawy
No i ja po prośbie przychodzę Przed chwilą wykopałam od Babci bukszpany i zaraz sadzę je u siebie. Nie były w tym roku cięte. Ciąć zaraz po posadzeniu czy czekać do czerwca na nowe przyrosty?
Sebku u Ciebie jak zwykle a) pięknie b) kompetentnie ale takiej wesołej wymiany opinii nt relacji damsko-męskich się nie spodziewałam Hania i Zbysiu REEEEEEWELACJA.
Muszę mojemu M przeczytać A Sebek dyplomatycznie nie komentuje Sebku ale w lipcu dopiero 17-te urodziny???? A nie jak pisze Zbysiu pełnoletniość???? Korego dokładnie lipca ???
Sebku podoba mi się bardzo. Tawuła się zagęści tylko tnij ją w kulę . A napisz jak sprawują się u Ciebie te pokazane żurawki . Zimę przetrwały dobrze ?
Wszeć wiadomo że zycie to nie farsa
kobiety sa z Wenus mężczyźni z Marsa
od zarania ścieraja się obie połowy
kompromisu szukaja do kuchni czy na łowy
I nic z przypadku sie nie dzieje
na wszystko kompromisu trzeba szukać
niech miłość w domostwach szaleje
by po nią gdzie indziej nie pukać
Sebku podoba mi się bardzo. Tawuła się zagęści tylko tnij ją w kulę . A napisz jak sprawują się u Ciebie te pokazane żurawki . Zimę przetrwały dobrze ?
Zbyszku - wszystkie ściąłem do co jednego listka - nie przezimowały dobrze. Teraz odbijają ładnie
No i ja po prośbie przychodzę Przed chwilą wykopałam od Babci bukszpany i zaraz sadzę je u siebie. Nie były w tym roku cięte. Ciąć zaraz po posadzeniu czy czekać do czerwca na nowe przyrosty?
Teraz na pewno rosną - także tnij w czerwcu jak zdrewnieją.
Sebku, no właśnie jeszcze nie ruszyły, na pewno nie mają nowych przyrostów, nawet malutkich Wiesz, Białystok... Czy to zmienia postać rzeczy?