Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Sebek 22:37, 02 maj 2012

W "Tinie" w Wadowicach - gdzie indziej na prawdę nie widziałem Tam ogólnie mają cuda cudeńka do ogrodu - a raczej na taras - są takie dwa sklepy, z których na prawdę można wyjść obładowanym jeśli się ma za co kupić
sylllwia 22:37, 02 maj 2012

Widzę, że dzisiaj u Ciebie wieczorek poetycki. Wierszyki super i jakże życiowe
Gardenarium 22:44, 02 maj 2012

Poczytałam wiersze, pośmiałam sobie jakich mamy zdolnych

Instagram Ogrodowiska
Mille 22:45, 02 maj 2012

W Wadowicach mówisz Trooochę daleko Miałam nadzieję na jakieś allegro czy cos Niestety u mnie na wschodzie to takich cudeniek... cudeńków? (Matko, idę spać!) nie uraczysz, chyba że istnieje jakieś tajne podziemie dekoracyjno-ogrodnicze, o którym nie wiem
noemi 22:46, 02 maj 2012

Sebek to ta sama trzmielina, co ostatnio pokazywałeś, że po zimie listki jej opadły ... chyba wszystkie??? ślicznie odbiła... to pocieszające dla mnie, bo mam 3 sztuki i boje się , co będzie po zimie, ale skoro się regenerują tak szybo to ok ...
Sebek 22:48, 02 maj 2012

Mille napisał(a)
W Wadowicach mówisz Trooochę daleko Miałam nadzieję na jakieś allegro czy cos Niestety u mnie na wschodzie to takich cudeniek... cudeńków? (Matko, idę spać!) nie uraczysz, chyba że istnieje jakieś tajne podziemie dekoracyjno-ogrodnicze, o którym nie wiem

Są takie sklepy - tylko czasem nie wie się gdzie albo nie wyglądają z daleka na fajne - lub za fajne
Sebek 22:48, 02 maj 2012

noemi napisał(a)
Sebek to ta sama trzmielina, co ostatnio pokazywałeś, że po zimie listki jej opadły ... chyba wszystkie??? ślicznie odbiła... to pocieszające dla mnie, bo mam 3 sztuki i boje się , co będzie po zimie, ale skoro się regenerują tak szybo to ok ...

Tak to ta - cieszę się, że odbiła, bo pasowała tam
popcorn 22:50, 02 maj 2012

Sebku ale ładnie u Ciebie!!!

A Zbyszek i Hania - podziwiam zdolności! Super!
MilenaP 23:13, 02 maj 2012

Sebek, piękne te Twoje tulipany wiem, że już to pisałam ale ciągle mi to przychodzi do głowy wszystko ładnie Ci rośnie i zapewne z każdym dniem będzie lepiej z trawą i innymi Twoimi "ogrodowymi bólami głowy"
Sebek 23:17, 02 maj 2012

Milenko - trawnik nadal się zwija - dzisiaj dostał nawozu - zobaczymy jak po nim. Jeśli się zazieleni to wtedy znów wsieję nasiona, jak nie to chętnie go zaoram