Sebastian, juz nigdy nie wleze do Ciebie na watek przed snem...o nie, nie nie Bo pozniej chciejstwa szepcza mi pod poducha..kup kup kup i z sincami pod patrzalkami chodze
Pieknie,serio,cudo,tak trzymaj Sebastian
Wiecie - właśnie szukam pomysłu na doświadczenie na fizykę co mam jutro zrobić i jedyne co znajduję to wybuchy i pioruny....A ja chcę mieć 5, a nie uwagę w dzienniku za wzniecenie pożaru.... No i jak żyć?
Dlaczego bylinówkę skończyłeś pokazywać na lipcu??
Troszkę nadrobiłam zaległosci...
Przy okazji zapodałam temat.. dla M.... chodzi i myśli.. na kiedy Ci to potrzebne?
Na razie przypomniał sobie doświadczenie ze szklanka wody i kartką.. może bardziej to chemiczne?? I z tego powodu zalałam całą kuchnię.. ....... ale prawie sie udało.... trzeba chyba jeszcze dopasować szklankę i wielkość kartki....
Wygooglałam to doświadczenie i już wiem dlaczego otrzymało sie tylko przez chwilę... szklanka musi być pełna.. wyskakuje ekran, ale w tle daje sie czytać .. http://zadane.pl/zadanie/980261
Szkoda, że teraz.. bo coś by sie ciekawego wymyśliło
Ania - wymyśliłem coś innego - zastosowanie mikrofali do podgrzewania żywności - i zrobiliśmy zapiekanki dla wszystkich No i dostaliśmy po -5...śmieję się, że minus, bo bez ketchupu
A bylinówki w całości chyba dalej nie mam...Chyba, bo nie szukałem