Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Gardenarium 18:52, 22 paź 2013

Sebek napisał(a)

Podkręcam

Za dużo nie podkręcaj, bo zrobi się "Działkowiec" Ja z dobrego serca radzę. Mam do czynienia z fachowcami co do GAPa dają zdjęcia.

Instagram Ogrodowiska
Sebek 19:33, 22 paź 2013

Danusiu - mam swoje sposoby i ogólnie nauczyłem się już nie przesadzać Tak z wyczuciem, przynajmniej się mi tak wydaje
marzena 19:43, 22 paź 2013

bardzo ładne jesienne ujęcia roślin, szałwia przepiękna daj wiecej fotek z roślinami
Sebek 21:40, 22 paź 2013

Marzenko - może w weekend....Na razie nie wyrabiam....Właśnie skończyłem pisać CV i list motywacyjny....na lekcję - o pracę na razie się nie staram Teraz siadam do matmy i do rachunkowości, bo tonę zadań mam do zrobienia...A właściwie już padam, bo intensywny dzień miałem dzisiaj - włącznie z czytaniem na mszy w wadowickiej bazylice A potem bieg w garniturze przez miasto, by zdążyć napisać sprawdzian z matmy.... No nic - nie narzekam - bo nigdy nie ma aż tak źle, żeby nie mogło być gorzej....A będzie - za miesiąc próbne matury...
Milka 21:56, 22 paź 2013

noemi napisał(a)
W przyszłym sezonie mam zamiar zmierzyć się szałwia omszona , pięknie wyglada .... z lawendą daję sobie definitywnie spokój.

Z omszoną też nie jest łatwo, minus- pokłada się i to bardzo, ale kwitnie długo, trudno ja usunąć, odrasta z mini korzenia, wnioski po akcji szałwia omszona
Matury probne chyba są trudniejsze niż te końcowe, zatem mus się uczyć, idzie ci dobrze
Magda70 23:07, 22 paź 2013

Sebek napisał(a)
Marzenko - może w weekend....Na razie nie wyrabiam....Właśnie skończyłem pisać CV i list motywacyjny....na lekcję - o pracę na razie się nie staram Teraz siadam do matmy i do rachunkowości, bo tonę zadań mam do zrobienia...A właściwie już padam, bo intensywny dzień miałem dzisiaj - włącznie z czytaniem na mszy w wadowickiej bazylice A potem bieg w garniturze przez miasto, by zdążyć napisać sprawdzian z matmy.... No nic - nie narzekam - bo nigdy nie ma aż tak źle, żeby nie mogło być gorzej....A będzie - za miesiąc próbne matury...

O matuchno....to ja już chyba wolę pracować
Nati 09:20, 23 paź 2013

hej co byś zaproponował na to miejsce bardzo widoczne, będę wdzięczna za podpowiedź
zdjęcie od edytki fajnie obrazuje widok małego miejsca do obsadzenia obecnie jest tam wszystko planowo ma być duża lime light kulki z bukszpanu i lime marmalade na obwódkę ale pomyslałm że jest to pierwsze miejsce przed domem które powinno przyciągać wzrok np. duży świerk brewera chociaż on po latach będzie chyba za duży albo zimozielone drzewko jakieś ciekawe bo tymi charakteryzuje się mój ogródek , bonsai duży byłby fajny ale nie doczekam się go zanimurośnie a na gotowy mnie nie stać albo ciekawe liściaste pomóżcie bo szukam zmian chyba że limki tutaj będą super
eda napisał(a)
drewno drewno dodaje uroku

Sebek 16:25, 23 paź 2013

Ja ostatnio zachycam sie prostymi rozwiazaniami i podsuwam takie cos Zerknij na czwarte zdjecie Stozek i dwie kule - eleganckie, proste i piekne przez caly rok Czy trzeba czegos wiecej? Chyba tylko zwiewne trawki w nozki i bedzie cudnie
http://www.gardenarium.pl/realizacje/ogrod-w-stylu-angielskim
Pszczelarnia 16:29, 23 paź 2013

Sebciu, jak nie będę miała siły pracować w ogrodzie (na starość), to zaproszę Danusię, żeby mi taki ogród zrobiła. Bardzo lubię ten ogród. To mój faworyt z "dawnych" czasów. Ogród polana leśna.
Milka 17:43, 23 paź 2013

To też mój faworyt