No to błagam znajdzie sposób by się zamienić - to Wam umyję z góry na dół calutkie ogrody zimowe Jedna z Was za mnie jutro napisze polski, druga matmę, a trzecia fizykę
Sebek, hehe, ależ Ty jęczysz, jak baba! Albo dziecko W końcu to egazmin dojrzałości, więc jeszcze możesz
My już odwaliłyśmy robotę, teraz pora na Ciebie. Teraz mamy ... mycie okien w zamian ... Melduję, że matura zdana i 17 okien umytych (3 z wewnątrz, bo dachowe, a zaczęło padać), dobrze, że nie przy kazdym parapety. Czeka mycie lodówki, ale coś zaczynam jęczeć...
A co jest w tym najlepsze - okna i tak sam wszystkie w domu myję! No nie narzekam, tylko obracam to w żart, bo wiem, że będzie tylko gorzej....Ale to chyba nie śmieszne z mojego punktu widzenia
Jeśli pompujesz to koniecznie mała ilość powtórzeń ale z tak dużym obciążeniem, że ledwo dajesz radę przy ostatnim podnoszeniu. Poza tym każde ćwiczenie po 4 serie Najlepiej też trening tak ułożyć by na każdy dzień ćwiczeń, ćwiczyć inną partie mięśni. Ech mam nadzieję, że łatwo zrozumieć
Ale Ty i tak teraz nie masz czasu więc życzę powodzenia