hi hi o taaak, przejrzałam cały Twój wątek bardzo dokładnie ale co zrobić, oczy same chcą oglądać w taki wypielęgnowany ogród
Dzięki za odpowiedź w sprawie perukowca, mam w takim razie nadzieję, że na wiosnę i u mnie "wystrzeli"
Pozdrawiam cieplutko w ten zimowy czas
Przyszłam sobie powzdychać do twojego pięknego ogrodu, zmęczyło mnie myślenie nad swoim hihihi
Dobrze że można sobie pospacerować po idealnym ogrodzie...
Aniu, przychodzę w końcu do Twojego pięknego ogrodu oficjalnie. Od samego początku mojej cichej (i później oficjalnej) znajomości z Ogrodowiskiem, do Ciebie zaglądałam. Uwielbiam Twój ogród. Piękny to za mało powiedziane/napisane. Podziwiam metamorfozę domu i rabaty w ogrodzie. Najbardziej lubię zakątek z kałużą i plażę z leżakiem. W sumie mieszkamy od siebie jakieś 40km, więc blisko Miałam pisać do Ciebie wczoraj, w dniu Twoich urodzin ( i moich też), ale nie wyszło. Więc piszę dziś.
Życzę radości, zdrowia i spełnienia marzeń. Takie proste życzenia, ale ja takie lubię.
Postaram się częściej do Ciebie zaglądać już jako oficjalna fanka Twojego ogrodu.
Pozdrawiam słonecznie.
...jedna z odmian do której mam słabość od dzieciństwa...śnieguliczka
Aniu...bardzo mi miło...ale masz rację mnie też robi się lepiej jak o tej porze pooglądam ''zielone''
oj....pogadałyśmy....na szczęście włosy zafarbowałam równo
To był mój pierwszy raz...farbowanie włosów i rozmowa przez telefon...
Skończą się ferie...to Cię nawiedzę...
Pola...dziękuję za miłe słowa, ale do idealnego to mu daaaaleko... nie mam takich aspiracji...
a to co jest... już i tak mnie cieszy...
Twój też zmienił się niedopoznania...
Witaj Magdalenko....bardzo lubię Magdy...jakiś mam sentyment do tego imienia...
Jako mała dziewczynka marzyłam by być... Magdaleną
Dziękuję za oficjalną wizytę....i mnóstwo ciepłych słów.....
Kto wie....może oficjalnie zawitasz do mnie w realu...skoro nie dzieli nas aż taka odległość.
Cieszy mnie, że te moje ''metry kwadratowe'' mogą się podobać i że mają...fankę
To jesteśmy już...3 Ty, ja i Gosia z Kubusiowa...z 26.01
Magdalenko...spóźnione ale równie serdeczne życzenia urodzinowe....
Samych dobrych dni....w domu i w ogrodzie...w pracy też...