Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Hanusi po zimie

Ogródek Hanusi po zimie

betysia 21:46, 28 sie 2012

Haniu... no wlasnie o takiej babci marze dla mojego mlodzienca...bo jestes wyjatkowa...
spokojnego wieczorku i cudownego jutrzejszego dnia !!!!
weronika77 21:55, 28 sie 2012

hanka_andrus napisał(a)
W ramach poznawania najbliższej okolicy ,wdrapałam się wczoraj na latarnię morską w Darłowie,żeby sprawdzić,czy gdzie na plaży nie kończy urlopu któreś z naszych ......Niestety,poJoli Fince,Anuli zostały
piękne grajdołki,ale może jeszcze ktoś za parawanem się ukrył?

Haniu, i ja tam byłam, ale nieplanowo wyjechałam i tak samo wróciłam, a właściwie wróciliśmy też w ilości większej od planowanej.Tak podyktowało życie. Dlatego nie mogłam konkretnie się z Tobą umówić. Może będzie jeszcze taka możliwość. Ale gdybym wiedziała, że jesteś tak blisko... My wyjechaliśmy 22-go sierpnia.
Pozostało mi spotykać Cię na Ogrodowisku. Pozdrawiam serdecznie.
hanka_andrus 21:59, 28 sie 2012

Betysiu,zapraszam,mogę być europejską babcią,bo wojewódzką już jestem.....

Aniu ASC ,Miło,że u mnie przysiadłaś,bo ostatnio ....zarobione jesteśmy po uszy!
A dziś nawet w ogrodzie posiedziałam i wystawiałam buzię do słońca.
Borówka już prawie skończona, teraz czas malin......Pachnie w domu .......malinami i jabłkami......
Uwielbiam ten zapach.
Jolu. Ciebie to chyba ten zapach zwabił?

Na kolację dzisiejszą żemik malinowy,bułeczka pszenna,i masło.Do popicia ..zielona herbata z kwiatem nagietka.
hanka_andrus 22:07, 28 sie 2012

An-tre,Ana,Tess,Danusza,Martek- Miłe dziewczyny, dzięki za wizytę,chociaż ja u Was ostatnio rzadkim gościem.
Nadrobię późną jesienią, albo zimą.A teraz już czas do spania...... babcie tak długo nie siedzą przed kompem.
Ściskam serdecznie!

Dziewięćsiły,już rozkwitły,trzeba uciąć do zasuszenia.....
Tess 22:08, 28 sie 2012

Wzajemnie ściskam i buziulek ślę
Spokojnej nocy Haniu
hanka_andrus 22:14, 28 sie 2012

Weroniko,Musiał nas ten rozsuwany most rozdzielić......
dajana 11:02, 29 sie 2012

hanka_andrus napisał(a)
Betysiu,zapraszam,mogę być europejską babcią,bo wojewódzką już jestem.....

Aniu ASC ,Miło,że u mnie przysiadłaś,bo ostatnio ....zarobione jesteśmy po uszy!
A dziś nawet w ogrodzie posiedziałam i wystawiałam buzię do słońca.
Borówka już prawie skończona, teraz czas malin......Pachnie w domu .......malinami i jabłkami......
Uwielbiam ten zapach.
Jolu. Ciebie to chyba ten zapach zwabił?

Na kolację dzisiejszą żemik malinowy,bułeczka pszenna,i masło.Do popicia ..zielona herbata z kwiatem nagietka.

Lubisz to samo co ja Haniu Wszystko robione samodzielnie oprócz masła .Pyszny dzemik, bułeczka a herbatka zielona to juz u mnie norma z małą róznicą, bez dodatków i koniecznie lisciasta Nie lubie herbat w papierze toaletowym hi.To moja nazwa torebeczek expresowych .Takie kolacyjki uwielbiam .
dajana 11:11, 29 sie 2012

hanka_andrus napisał(a)
An-tre,Ana,Tess,Danusza,Martek- Miłe dziewczyny, dzięki za wizytę,chociaż ja u Was ostatnio rzadkim gościem.
Nadrobię późną jesienią, albo zimą.A teraz już czas do spania...... babcie tak długo nie siedzą przed kompem.
Ściskam serdecznie!

Dziewięćsiły,już rozkwitły,trzeba uciąć do zasuszenia.....

Rosnie u ciebie dziewieciościł? oj to szczesciara jestes Haniu One rosna tylko w wybranych miejscach ,podobno przynoszą szczescie Pochwalę sie bo u mnie tez rosną Wiesz ze są pod ochroną? jasne ze wiesz ale ze mnie głupol .Lubie na nie patrzec kiedy je podlewam ,piekny spektakl daja Ich płatki zamykaja się i otwieraja kiedy juz nie czuja wody Cudnie to wyglada takie zywe i ruchome .tylko strasznie kłują .
agata_chrosc... 18:32, 29 sie 2012

Obejrzałam sobie Haniu morze i dożynki. Obie okoliczności budzą moje najlepsze wspomnienia Pozdrawiam ciepło
hanka_andrus 18:50, 29 sie 2012

Dziewięćsiły w tym roku wyjątkowo dorodne!Czy u Ciebie też,Dajano?