OJ Haniu,Haniu )))))))))))))))))))))))Jeśli to bażant to troszkę inny niż ten nasz ???
Wierszyk pierwszy bardzo trafia w sedno sprawy i jak Zbyszek dodaje ,może to też i kara ...???
Jemu i nie miło,i smutno,zamknęli biedaka do paki,
a tu wiosna,chciałoby się w krzaki.....
OJ Haniu,Haniu )))))))))))))))))))))))Jeśli to bażant to troszkę inny niż ten nasz ???
Wierszyk pierwszy bardzo trafia w sedno sprawy i jak Zbyszek dodaje ,może to też i kara ...???
TY Zbyszku jesteś gość w porządku,to na ciebie kara boska nie spłynęła,a gdzie indziej ludzie grzeszą,z premedytacją.To i mają za swoje.hi,hi
Zbyszku,już każdy wie,za co dostaje ostrzeżenie....... Może za brak .....zaangażowania na Ogrodowisku?
Haniu, to chyba nie tak. Ja się angażuję w Ogrodowisko, przynajmniej biernie starając się nadążyć za wszystkimi wpisami (niestety, mam coraz większe "tyły" ). A u mnie deszczu ani kropelki, śniegu jedynie kilka drobniutkich płatków spadło. Jedynie na przymrozki się załapałam.
Joluś,to był oczywiście żart,nie przytyk.Na pogodę wpływu nie mamy,a tym bardziej nasze winy na to nie wpływają.
A na forum,każdy przychodzi kiedy chce i ma czas,limitu nikt nie wyznacza.Praca i obowiązki domowe przede wszystkim,no i własne ogrody,
Nie chciałam nikogo obrazić.Przepraszam.