hanka_andrus
03:51, 18 sty 2013
W ramach profilaktyki,dziś ,,zeżarłam"całą cebulę ze szczypiorem,zagryzłam razowcem z masłem i miodem,dołożyłam filiżankę zupki czosnkowej,. Sok z całej cytryny wypiłam bez cukru, może pomoże?
Dziękuję Wam za troskę ,Zbyszku,Dajanko,Jolciu......kofam Was!
A ja, wyspałam się w dzień i już musiałam wstać,chociaż na godzinkę.Zaraz znów się kładę.Najgorzej ,,rozpuścić się w" betach .Jak ja do normy wrócę?Czytam u Pszczółki relacje Izuni, i normalnie nie mogę.....
zbyt realistycznie!
Jak żyć?
Drewutni -nie mam!
Strumienia przy ogródku-nie mam!
Pszczółek z ulami-nie mam!
Nawet Ema już nie mam!
E -płakać nie będę,w sierpniu zapakuję walizek i do Ewuni na miodek! Spać mogę nawet na strychu,z pamiętnikami Franciszka!
Dobranoc wszystkim!
Dziękuję Wam za troskę ,Zbyszku,Dajanko,Jolciu......kofam Was!
A ja, wyspałam się w dzień i już musiałam wstać,chociaż na godzinkę.Zaraz znów się kładę.Najgorzej ,,rozpuścić się w" betach .Jak ja do normy wrócę?Czytam u Pszczółki relacje Izuni, i normalnie nie mogę.....
zbyt realistycznie!
Jak żyć?
Drewutni -nie mam!
Strumienia przy ogródku-nie mam!
Pszczółek z ulami-nie mam!
Nawet Ema już nie mam!
E -płakać nie będę,w sierpniu zapakuję walizek i do Ewuni na miodek! Spać mogę nawet na strychu,z pamiętnikami Franciszka!
Dobranoc wszystkim!