Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Hanusi po zimie

Ogródek Hanusi po zimie

Bogdzia 18:14, 16 sty 2013

Poczytałam o Twoim zdrówku , dobrze ze sie poprawia. jak juz idzie w dobrą stronę to ok.Po humorze widac że jest dobrze. Pozdrawiam Haniu serdecznie.
hanka_andrus 20:00, 16 sty 2013

Dziewczyny, dzięki za odwiedziny,chwilę mnie nie było,a tu sąsiadki drzwiami i oknami!
Księdza ze spisem przyjmowałam,żeby mu duszyczki w sprawozdaniu się zgadzały, to trochę zeszło.
No i mus było bety złożyć, ale rozkładam z powrotem,za dobrą rada.
Na święto B,trzeba będzie coś wysmerfić,składniki na 3Bit mam,ale czy zrobię?
Najpewniej tradycyjny jabłecznik.I jeszcze pierniczki świąteczne nie zjedzone.Sok z piwnicy....i balanga na całego.
Ale teraz prędzej dzieci za chipsy się łapią.I coca-colę!
Pszczelarnia 20:17, 16 sty 2013

Haniu, myślmy księdza przyjmowali i chórek anielski w dzień zmagań narciarskich. Na stole stały napieczone ciasta a księdzu "dobrodziejowi" bardzo orzechowiec Alinki smakował. Bałam się, że zje cały i co ja powiem Alince wieczorem? Zajrzyj na PW.
wlasneniebo 20:30, 16 sty 2013

Witam się u Ciebie Haniu i ja
hanka_andrus 20:52, 16 sty 2013

Pszczelarnia napisał(a)
Haniu, myślmy księdza przyjmowali i chórek anielski w dzień zmagań narciarskich. Na stole stały napieczone ciasta a księdzu "dobrodziejowi" bardzo orzechowiec Alinki smakował. Bałam się, że zje cały i co ja powiem Alince wieczorem? Zajrzyj na PW.

Już zajrzałam i co nieco napisałam!
Tutaj powiem tylko,że jesteś niesamowita!
A dobrodzieje lubią się ugaszczać.....
hanka_andrus 20:55, 16 sty 2013

wlasneniebo napisał(a)
Witam się u Ciebie Haniu i ja

No miło mi bardzo, żeby tylko jeszcze sił starczyło do wszystkich zajrzeć......Widzę,że sobie radzisz,i nawet jakichś znajomych spotkałaś.....To miłe,człowiek nie czuje się intruzem.Już wkrótce ,te nasze skrawki ziemi pod własnym niebem urządzać będziemy z nowymi siłami!Buziaczki
grazyna 18:48, 17 sty 2013

Haniu o ile wolno mi tak się zwracać jestem tu "nowa" ale starsza w podglądaniu Ogrodowiska, stąd znam wiele Waszych ogrodów z zaglądania przez dziurkę od klucza.
Darzę Cię, Haniu wielkim szacunkiem i wirtualną sympatią za wszystko co robisz
Pozdrawiam serdecznie
Bogdzia 18:56, 17 sty 2013

hanka_andrus napisał(a)
Dziewczyny, dzięki za odwiedziny,chwilę mnie nie było,a tu sąsiadki drzwiami i oknami!
Księdza ze spisem przyjmowałam,żeby mu duszyczki w sprawozdaniu się zgadzały, to trochę zeszło.
No i mus było bety złożyć, ale rozkładam z powrotem,za dobrą rada.
Na święto B,trzeba będzie coś wysmerfić,składniki na 3Bit mam,ale czy zrobię?
Najpewniej tradycyjny jabłecznik.I jeszcze pierniczki świąteczne nie zjedzone.Sok z piwnicy....i balanga na całego.
Ale teraz prędzej dzieci za chipsy się łapią.I coca-colę!

A ja już nastepne po świętach pierniczki piekłam wczoraj, będą własnie na dzień babci i dziadka.Cos tam jeszcze do tego trzeba będzie zrobic ale pomyślę jutro albo w sobotę. Widzę że duzo już wątków odwiedzasz więc chyba do zdrówka już wróciłas. Pozdrówka przesyłam i zdrówka życzę.
hanka_andrus 18:59, 17 sty 2013

Ogólnie nieźle,ale jeszcze nie wychodzę,kaszel trzyma,i nawet ,, pigwówka nie pomaga."...
Sakramencka ta grypa.......
boguslawa_ma... 19:07, 17 sty 2013

Wpadłam się przywitać i zdrówka życze