Beatko, podglądam na bieżąco i właśnie się zastanawiałam jakie masz plany na najbliższy sezon Pomysł Danusi super, pięknie tam będzie z hortensjami i żurawkami i trawkami
Beatko - czytam o planach na wiosnę - wspaniałą pergolę Szefowa wymyśliła. Akurat wczoraj ten wątek odkryłam - był w nim jeszcze wodospad - prawda? Pięknie to wszystko wygląda. Ale pergola też mnie urzekła. - takie tajemnicze przejście ... Pozdrawiam cieplutko Powodzenia w realizacji planów
Marlenko wielki szcun dla ciebie że chciało Ci się mój cały wątek przesledzić pismo obrazkowe tez do mnie przemawia i dziękuję
w sprawie domku przepytam Żona o wymiary (nie mylić z rozmiarem) i dam znać
właśnie ta angielszczyzna bardzo do mnie przemawia może uda mi się choć trochę przemycić jej na swój grunt
ja Ciebie również będę podglądała, bo widzę że ten sam klimat ogrodu planujesz
co do poczyniań, to nie powiem, trochę pracy było, ale jeszcze duuuzo przed nami, ale miłe jest to że ktoś to zauważa
a z planami w moim przypadku to jest tak, że plany jakieś tam sa a i tak po drodze robi się jeszcze kilka innych rzeczy, których nie planowałam
mam nadzieję że wyspałaś się choć troszkę
pozdr. i zapraszam
będziemy się razem wspierać
buziaki
Kurcze wiecie jaki jest ból styczniowy i lutowy,
to że centra ogrodnicze z roślinkami pozamykane są!!!!
ja już bym chciała coś kupić, cokolwiek, żeby tylko , a tu ....
jedynie cebulowe i nasionka ... no dobre i to ale kulki bukszpanowe mi sie śnią, i cisy, .... i jakieś drzewko może w tym roku kupie wiąza ... ah byle do wiosny