Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dla odmiany czas na zmiany...

Dla odmiany czas na zmiany...

beta 16:09, 26 cze 2015

Kuba napisał(a)
poczęstowałam się sałatą, dziękuję

Ewa...na zdrówko

Joaska napisał(a)
Beatko, chyba pierwszy raz widziałam u Ciebie szersze kadry Twoje ogrodu, muszę prosić o więcej bo ślicznie już jest u Ciebie , a warzywniak , berberysy i kolorowa sałata to jak mówi Ania wyższa szkoła jazdy ... pod kolor ..... ...

do tej pory widok na kompostownik i całą tę roboczą część nie pozwalał mi robić z zdjeć z innej perspektywy...płotek na jakiś czas rozwiązła problem z nieciekawym widokiem...pozdrawiam

Mirka napisał(a)
Znalazłaś nazwę zajmującej sałaty

Mira, odpisałam u Ciebie

siakowa napisał(a)

martaibartek napisał(a)
Faktycznie warzywnik katalogowy- na pinterest

rumienię się...muszę go jeszcze trochę dopracować...brakuje ścieżek i ceglanego ogranicznika...ale dziękuję
beta 16:12, 26 cze 2015

Gabrysia_ napisał(a)
Piękny warzywnik,a sałata gigant normalnie,ale jak może być inaczej rosnąć w tak pięknym towarzystwie

Cześć Gabrysiu...zdecydowanie bardziej wolę taką formę warzywnika...na przyszły rok zaplanowałam podniesienie skrzyń...pozdrawiam

Ewkakonewka napisał(a)
Warzywnik swoje przeszedł nie na darmo, teraz ma zachwycać i smakować

...w przyszłym roku go dopracuję....w tym trochę zabiedzony

ewa004 napisał(a)
hej ,co tam u Ciebie?

dziś?...dziś popryskałam na mszyce...a rano byłam po świadectwo
beta 16:14, 26 cze 2015

Siakowa, Ewa, Juzia, Ola, Ilonka....dziękuję za życzonka...w tak doborowym towarzystwie czas tak leci że człek traci orientację...a to już 700 stronek
beta 16:20, 26 cze 2015

Magdalena25 napisał(a)
Witam!
Przychodzę się przywitać i już zostaję, pięknie u Ciebie Wszystko dopracowane, przemyślane, warzywa rosną wspaniale, ład i porządek. I widzę moje ostatnio odkryte berberysy orange rocket. Pozdrawiam cieplutko i zapraszam do mnie z dobrymi radami

witaj w moim ogrodzie...jeśli się podoba i zastajesz to niezmiernie mi miło...Orange Rocket pokochałam od pierwszego wejrzenia...wcale mnie ni dziwi, ze i Ciebie zauroczył...w wolnej chwili wpadnę do Ciebie....

amelia_b napisał(a)
Płotek cudny Fajny prosty nowoczesny, musze mężowi pokazać pozdrawiam

witaj Amelio...tak ma na imię moja młodsza córka...i dzięki za miłe słowa...pozdr

polinka napisał(a)
Batka, cudne masz te szerokie kadry i jestem zachwycona Twoim komponowaniem rabat. Wszystko harmonijnie się łączy i tworzy to śliczną spójność
Przyjemnie masz w ogrodzie!

Możesz masz jakieś nowe fotki moich bieszczadzkich krajobrazów nadmorkich?

cześć Polinko...dawno nam morzem nie byłam...sama jestem spragniona tych widoków
a rabaty....no cóż...pochwały chyba nie do końca mnie się należą...ale dziękuję w imieniu pewnej niezwykle pomocnej i skromnej osóbki
beta 16:21, 26 cze 2015

Magda70 napisał(a)
No widzę, że latasz po innych ale u siebie to tak spokojnie...cisza...

...cisza przed burzą

a tak serio jakbym do Ciebie nie przyleciała to mogłabym się pożegnać ze stipą...(żarcik)
beta 16:25, 26 cze 2015

amelia_b napisał(a)
Śliczne widoczki, warzywniaku z pod igły,berberysy cudo

dziękuję...powiem nieskromnie, ze też się napatrzeć nie mogę...zwłaszcza na te berberysy.... w promieniach słońca wyglądają obłędnie

Tess napisał(a)

Slicznie! a celebrytka uroczo klimatyczna.

..celebrytka już nie straszy....jak spojrzę na zdjęcie z pierwszej strony to nie wierzę, ze się udało

nawigatorka napisał(a)
Kolejne tawułki pod brzozami dziś widzę a miota super.mowilam ze to dobra dekoracja

to nie brzoza...to grusza...ale zawsze Tata z rozpędu bieli i moje drzewka, więc kora bialutka...pozdr
beta 16:32, 26 cze 2015

Kasya napisał(a)

ładne paski w warzywniaku

Jagodaa napisał(a)
Widzę nowe rabaty i berberysowa z innej perspektywy . Super wyglada dekoracja z czosnkow . U mnie w tym roku warzywnik lipny, jednak trochę za ciemno, ale trochę gałęzi wycięłam dziś, aby prześwietlić. Wiesz co Beta, straszna miałabym w tej chwili ochotę usiąść na Twoim tarasie i się pogapić, a jakbyś miała sile, bo ja nie mam dziś za grosz, to zrobiłabym nam kawę, obiecuje ciastka ze swojej strony .

Jagoo u mnie tylko sałąta taka ładna...reszta beznadzieja...koper wpadł w objęcia mszycy...ogórki wzeszły sztuk 5...buraki...ech szkoda gadać
a na taras zapraszam...ja kawę zrobię...a dziś to nawet deser zapodam...buźka

leon60 napisał(a)
rewelacja pięknie kolorowo smakowicie

Olu...też się cieszę ze swojego ogrodu....widzę jak dużo pracy za nami...ale tez mam świadomość ile przed nami...zresztą Ty to wiesz najlepiej...Wasz ogród tez przechodzi wielką metamorfozę...każda zmiana cieszy...a jak jeszcze inni to dostrzegają to już szczęście podwójnie
beta 16:39, 26 cze 2015

malkul napisał(a)
Aż nie cche się wierzyc że to ten sam ogród!!

...muszę się zebrać i zrobić porównania...sama nie wierzę że udało się go odmienić

martaibartek napisał(a)
Beata pokazałaś nam ogród z innej perspektywy. Zachwyciłam się nim na nowo.
Kanciki brzytwa i nowe i stare nasadzenia piękne.
Zazdroszczę ci twojego minimalizmu, wielkich plam koloru.

Buziam!

cześć...wiesz jak ubolewam, ze nie dajesz się namówić na pokazanie swojego ogrodu...Marta, pokaż coś...piękne masz zestawienia kolorystyczne i te dodatki...fajnie
odnośnie minimalizmu...to tak do końca minimalnie nie jest...ale walczę ze sobą żeby nie kokosić

beta 16:43, 26 cze 2015

Magda70 napisał(a)

Pieknie Pani kochana !! I widzę, że wziełas się za przód....fajnie, fajnie
Warzywniczek masz kolorowy...normalnie zazdrazczam sałat!!

no wzięła, wzięłam...już nie mogłam patrzeć na tą skarpę i spływającą z niej wodę....miscanty to tylko cześć rabaty, więcej nie mogę-polbruk
a po sałatę przyjeżdżaj...właśnie się zastanawiam co z nią zrobić

malkul napisał(a)
wróciłam popatrzec i napisac jeszcze że miotła świetna jest

...też mi się podoba

Magda70 napisał(a)
Se możesz też taką zrobić

hahah...pewnie, ze może...ale Ona nas Krzyśkami zaskoczy

inag napisał(a)
Wszystko piękne, dopieszczone
Tylko nie zamiataj tą miotłą!

haha..spoko...ja nie zamiatam..wiatr zamiata
beta 16:45, 26 cze 2015

Ewkakonewka napisał(a)

Bardzo pięknie, baaaaaaaardzo

dziękuję

ewa004 napisał(a)
Jak mam teraz iść spokojnie spać? Ja się chyba jakieś depresji nabawie.

i co?...zasnęłaś?...spokojnie czy rozrabiałaś?