Ponieważ moje cudowne koleżanki pięknie zarejestrowały i odtworzyły targi ze wschodnich stron.Podzieliły się osobistymi wrażeniami "słowem obrazkowym"(zapożyczone),pozwolę sobie na dwa zdania od siebie.
Po powrocie z wystawy z radością dziecka pobiegłam na działkę zrobić profil mojej tabliczce,którą obdarowała mnie Justi

Jeszcze raz dziękuję

Zastanawiałam się czy zakupione,podpędzone roślinki mogę zostawić na zewnątrz nastawiłam Meteo,a tu natrafiłam na" Maję w ..."
Z programu wysupłałam takie zdanie wypowiedziane przez gospodarza działki ,w którym gościła p.Popielarska,że on i żona mają taką zasadę ,której się mocno trzymają cyt.:"Co masz zrobić dziś zrób to dziś,bo jutro może już nie zrobisz ..."
Bardzo mądre i godne naśladowania słowa,szeroko można pojmować,ale w ogrodnictwie jak najbardziej wskazane i jestem świadoma,że nie ma nic wspólnego ze spotkaniem na "Eden"

))))))))))))
Chociaż czego dziś nie kupiłam jutro może już nie być

))))))
Dziękuję dziewczynom za miłe chwile,czas w dobrym towarzystwie nigdy nie jest stracony
Targi jak Kasia pisała były ciekawsze i większe niż w poprzednich latach co mnie osobiście cieszy, zaczynamy się rozwijać i ufam,że dorównamy innym krajowym,a może i światowym wystawom

))