Aniu az mnie w żołądku kręciło patrząc na te azalie rh i jeszcze coś dojrzałam. Ten biały fotel bujany!! no normalnie chora jestem

cudo .Mnie nie wolno na targi wpuścić bo wydałabym cała kasę a potem nie miała co jesć..Tak się składa ze mam Jasminę i Marie Teresę również .Obie są ładne ,jasmina dopiero w tym roku wystrzeliła długim pędem ma pokrój wyprostowany i wąski Prosto rosnących róz szukam na moje słupy tarasowe .w kolorze porcelanowego różu do 2,5 m wysokości .Ta zadarniająca roślina przepiękna ,szkoda tylko ze ma żółte kwiatuszki bo u mnie żółci nie przewiduję natomiast takich silnych zadarniaczy potrzebują bardzo dużą ilośc i do cienia i na słońce.Dzisiaj niedziela a ja tak pracowałam na działce że aż wstyd .Co ja zrobię że nie mogę się powstrzymać ,nie usiedzę nawet godziny Dla mnie to nagroda nie praca ,nic mnie wtedy nie obchodzi, jestem w swoim świecie którego bardzo potrzebuję i wszystko mam w nosie a pogoda mi dzisiaj dopisała .Aniu patyczki od ciebie te bez kolców mają listki a te drugie póki co są bez życia ale czekam może się obudzą .Gdybyś widziała z jaką radością koło nich biegam to byś sięnieżle uśmiała