Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród dla Agusi

Ogród dla Agusi

FrancoPolo 13:30, 27 kwi 2014

Witaj Aniu .A ja myślałem że to tylko mnie ogarnia takie wariactwo bo co widzę a mi się podoba to od razu targam do domu a potem kombinuję co z tym zrobić. Pozdrawiam.
dajana 17:32, 27 kwi 2014

Aniu az mnie w żołądku kręciło patrząc na te azalie rh i jeszcze coś dojrzałam. Ten biały fotel bujany!! no normalnie chora jestem cudo .Mnie nie wolno na targi wpuścić bo wydałabym cała kasę a potem nie miała co jesć..Tak się składa ze mam Jasminę i Marie Teresę również .Obie są ładne ,jasmina dopiero w tym roku wystrzeliła długim pędem ma pokrój wyprostowany i wąski Prosto rosnących róz szukam na moje słupy tarasowe .w kolorze porcelanowego różu do 2,5 m wysokości .Ta zadarniająca roślina przepiękna ,szkoda tylko ze ma żółte kwiatuszki bo u mnie żółci nie przewiduję natomiast takich silnych zadarniaczy potrzebują bardzo dużą ilośc i do cienia i na słońce.Dzisiaj niedziela a ja tak pracowałam na działce że aż wstyd .Co ja zrobię że nie mogę się powstrzymać ,nie usiedzę nawet godziny Dla mnie to nagroda nie praca ,nic mnie wtedy nie obchodzi, jestem w swoim świecie którego bardzo potrzebuję i wszystko mam w nosie a pogoda mi dzisiaj dopisała .Aniu patyczki od ciebie te bez kolców mają listki a te drugie póki co są bez życia ale czekam może się obudzą .Gdybyś widziała z jaką radością koło nich biegam to byś sięnieżle uśmiała
Jag_58 18:30, 27 kwi 2014

akanta napisał(a)
No nie ..ty u mnie a ja u ciebie ale telepatia ! Dobrze przemyślę,poczekam aż się bardziej na rabatach ustali jakaś miejscówka ,aby za gęsto nie było.

Przepraszam ze dłużej wczoraj nie byłam na kompie ,ale mnie mój M wygonił do łóżka ,ale faktycznie telepatia ja też muszę pomyśleć gdzie posadzić clematisy,człowiek najpierw kupuje a potem myśl kobieto gdzie to upchnąć hahah
justi 19:39, 27 kwi 2014

Hej! Ja się wybierałam na te targi, ale pogoda mnie dobiła i zrezygnowałam.
rozajerycha 21:25, 27 kwi 2014

justi napisał(a)

Szkoda
rozajerycha 21:33, 27 kwi 2014

Ja nie widzę rękawek

Jak się cieszę ,że ktoś zarejestrował te nasze Targi.Jednak muszę powiedzieć za Wami ,że szału nie było .Za to doznałam powiększenia oczu na widok masażu pani na części zdrowotnokosmetycznej ))))))))))
Pozdrawiam serdecznie
martek
akanta 22:03, 27 kwi 2014

FrancoPolo napisał(a)
Witaj Aniu .A ja myślałem że to tylko mnie ogarnia takie wariactwo bo co widzę a mi się podoba to od razu targam do domu a potem kombinuję co z tym zrobić. Pozdrawiam.

Franiu tak jest faktycznie no i nie wypadało tak bez niczego wychodzić .Wszyscy coś targali a ja tylko takie małe co nieco.
akanta 22:12, 27 kwi 2014

dajana napisał(a)
Aniu az mnie w żołądku kręciło patrząc na te azalie rh i jeszcze coś dojrzałam. Ten biały fotel bujany!! no normalnie chora jestem cudo .Mnie nie wolno na targi wpuścić bo wydałabym cała kasę a potem nie miała co jesć..Tak się składa ze mam Jasminę i Marie Teresę również .Obie są ładne ,jasmina dopiero w tym roku wystrzeliła długim pędem ma pokrój wyprostowany i wąski Prosto rosnących róz szukam na moje słupy tarasowe .w kolorze porcelanowego różu do 2,5 m wysokości .Ta zadarniająca roślina przepiękna ,szkoda tylko ze ma żółte kwiatuszki bo u mnie żółci nie przewiduję natomiast takich silnych zadarniaczy potrzebują bardzo dużą ilośc i do cienia i na słońce.Dzisiaj niedziela a ja tak pracowałam na działce że aż wstyd .Co ja zrobię że nie mogę się powstrzymać ,nie usiedzę nawet godziny Dla mnie to nagroda nie praca ,nic mnie wtedy nie obchodzi, jestem w swoim świecie którego bardzo potrzebuję i wszystko mam w nosie a pogoda mi dzisiaj dopisała .Aniu patyczki od ciebie te bez kolców mają listki a te drugie póki co są bez życia ale czekam może się obudzą .Gdybyś widziała z jaką radością koło nich biegam to byś sięnieżle uśmiała

No...no ten fotel to idealny na tarasik,i róża New Down koniecznie/pędy ponad 3 m/i wiotka jest więc pięknie oplata i nie przemarza.No i by było już ...po angielsku ! No ja tak w niedz.to nie bardzo bo ja z Agusią spaceruję ale to coś skubnę po drodze ,to gałązkę,to szyszkę podniosę.No niestety ...To okazuje się Danusiu,że jednak te bardziej dzikie Multiflora mają większą żywotność.A z tym doglądaniem to nie tylko ty tak masz,tu się tylko uśmiechnę kochana..
akanta 22:14, 27 kwi 2014

justi napisał(a)

Nie było tych wystawców na jakich liczyłam ,niestety.A pogody mamy c.d.,bo właśnie się błsyka,burza idzie wiosenna.Ale wszystko wybuchnie ....
akanta 22:21, 27 kwi 2014

rozajerycha napisał(a)
Ja nie widzę rękawek

Jak się cieszę ,że ktoś zarejestrował te nasze Targi.Jednak muszę powiedzieć za Wami ,że szału nie było .Za to doznałam powiększenia oczu na widok masażu pani na części zdrowotnokosmetycznej ))))))))))
Pozdrawiam serdecznie
martek

Mnie też panie zachęcały do jakiegoś zabiegu ,ale byłam umówiona i biegałam jak szalona aby w czasie się zmieścić.Ręce miałam zbyt zajęte tymi siateczkami .No i znam wielu wystawców więc wolę podjechać bezpośrednio i bliżej bagażnik podstawić jakby co.