Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród dla Agusi

Ogród dla Agusi

Jag_58 20:01, 28 kwi 2014

Aniu ogród piękny ,ale piesek cudny ,chciałoby się go pogłaskać
akanta 20:09, 28 kwi 2014

Jag_58 napisał(a)
Aniu dzięki ,w środę wybieram sie do szkółki bylinowej to może coś wypatrzę

http://www.dobrepole.pl/?id=3&sort=nlat&let=T Sugar and Spice-tiarella
Jag_58 20:18, 28 kwi 2014

Aniu dzięki ,ja właśnie jadę do Dobregopola ode mnie 30 min,drogi ,więc mam blisko ,w sezonie jestem u nich kilka razy
akanta 20:23, 28 kwi 2014

Jag_58 napisał(a)
Aniu dzięki ,ja właśnie jadę do Dobregopola ode mnie 30 min,drogi ,więc mam blisko ,w sezonie jestem u nich kilka razy

No widzisz Jagódko..strzeliłam w dziesiątkę ! A swoją drogą to nawet nie wiedziałam gdzie to"Dobrepole",ale chyba daleko od tych moich prawie kresów wsch.No to sprawdzę na mapie gdzie jest to twoje miejsce na ziemi ! Zadawalających zakupów ci życzę !Pochwal się .
Jag_58 20:25, 28 kwi 2014

oczywiście ze się pochwale ,a mieszkam 40 km od Poznania a Dobrepole jest blisko Poznania
akanta 20:28, 28 kwi 2014

Jag_58 napisał(a)
Aniu ogród piękny ,ale piesek cudny ,chciałoby się go pogłaskać

Moja sunia Promise jest cudowna !!!!!!! Wszystko przynosi na polecenie,otwiera mi drzwi ,korespondencje przynosi prosto z rąk listonosza,podaje ciapki,buty,szelki i podaje jak coś upadnie.Brak mi słów jest taka kochana przytulanka i nie odłączna towarzyszka.
Jag_58 20:31, 28 kwi 2014

akanta napisał(a)

Moja sunia Promise jest cudowna !!!!!!! Wszystko przynosi na polecenie,otwiera mi drzwi ,korespondencje przynosi prosto z rąk listonosza,podaje ciapki,buty,szelki i podaje jak coś upadnie.Brak mi słów jest taka kochana przytulanka i nie odłączna towarzyszka.

Ale kochane i mądre psisko ,członek rodziny jak przypuszczam
akanta 20:34, 28 kwi 2014

Jag_58 napisał(a)
oczywiście ze się pochwale ,a mieszkam 40 km od Poznania a Dobrepole jest blisko Poznania

W dzieciństwie miałam koleżankę z Poznania ,jeżdziłyśmy na tą samą wieś do naszych babć.Nazywałam ją Pyrka ,bo tak słyszałam i myślałam,że to imię.Ja byłam tylko raz i tylko kilka godz..Inny świat ,duże miasto i bliżej zachodu to inne życie.
akanta 20:36, 28 kwi 2014

Jag_58 napisał(a)

Ale kochane i mądre psisko ,członek rodziny jak przypuszczam

Najukochańszy po Agusi .....posłuszny i nie pyskuje no i zawsze chętna do pomocy.
Jag_58 20:55, 28 kwi 2014

akanta napisał(a)

W dzieciństwie miałam koleżankę z Poznania ,jeżdziłyśmy na tą samą wieś do naszych babć.Nazywałam ją Pyrka ,bo tak słyszałam i myślałam,że to imię.Ja byłam tylko raz i tylko kilka godz..Inny świat ,duże miasto i bliżej zachodu to inne życie.

Aniu ja myślę że w dzisiejszych czasach mieszkamy wszyscy podobnie ,a miasta nie różnią się już tak między sobąPyrka no to ci dopiero imię ,faktycznie tak nas nazywają "poznańska pyra "hahaha