Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród dla Agusi

Ogród dla Agusi

akanta 21:01, 28 kwi 2014

U nas jest sporo uczelni i to dużych,wielkie miasteczko akademickie,ale pracy nie ma.Więc się słyszy..trzeba do Warszawy,Poznania ,Wrocławia za pracą jechać.Mojej siostry córka studiowała w Poznaniu aby mieć większe szanse na pracę.A potem przeniosła się do W-wy i została.
Jag_58 21:04, 28 kwi 2014

Tak Aniu w życiu bywa ,fajnie że znalazła pracę to w końcu najważniejsze ,a migracje zawsze były ,przynajmniej można wybrać się w odwiedziny i zobaczyć stolicę
Kondzio 21:23, 28 kwi 2014

Zdjecia super takie do książki hi hi hi
akanta 21:45, 28 kwi 2014

Kondzio napisał(a)
Zdjecia super takie do książki hi hi hi

Dzięki Kondzio ,eksperymentuję ,poznaje możliwości aparatu no i aby inne spojrzenie było ,coby się nie nudziło odwiedzającym.
akanta 21:47, 28 kwi 2014

Jag_58 napisał(a)
Tak Aniu w życiu bywa ,fajnie że znalazła pracę to w końcu najważniejsze ,a migracje zawsze były ,przynajmniej można wybrać się w odwiedziny i zobaczyć stolicę

Jagódko ja za miasto chętnie ,na przyrodę .Miasto mnie nie przyciąga.A wielkie to już wogóle.
dajana 13:33, 29 kwi 2014

akanta napisał(a)

O jej Aniu jakie cudne zdjęcia .Masz nowy aparat ? Czarujesz tajemniczością ,pobudzasz wyobrażnie do granic .Twój ogród to cud natury, potrafisz wydobyć i zatrzymać jego piękno w sposób tak profesjonalny że to już magia nie zdjęcie .Rozmarzyłaś mnie tak słodko ,,
Jag_58 14:30, 29 kwi 2014

akanta napisał(a)

Jagódko ja za miasto chętnie ,na przyrodę .Miasto mnie nie przyciąga.A wielkie to już wogóle.

Aniu to tak jak ja i mój M ,po każdej wyprawie do Poznania boli nas głowa ,widocznie te "wsiowe" juz tak mają
akanta 18:16, 29 kwi 2014

Jagódko widocznie ten gatunek człowieka tak ma .Jesteśmy ludzmi przyrody a nie betonu i asfaltu.Głowę i serce mamy nisko przy ziemi,ciągle się jej kłaniamy,klęczymy na niej jak w modlitwie ,bo ona budzi w nas zachwyt przez to czym nas obdarza.Zabrzmiało patetycznie ale tak czuję i nie rozumiem ludzi którzy patrzą na nią innymi oczyma.
akanta 18:21, 29 kwi 2014

Dajanko mam ..nie aparat tylko nową komórkę ,podobno z dobrym aparatem i testuję jego funkcje.Będą i nowe eksperymenty .Trzeba łapać chwile ,bo wszystko rośnie jak na drożdzach i zachwyca.
Jag_58 18:53, 29 kwi 2014

akanta napisał(a)
Jagódko widocznie ten gatunek człowieka tak ma .Jesteśmy ludzmi przyrody a nie betonu i asfaltu.Głowę i serce mamy nisko przy ziemi,ciągle się jej kłaniamy,klęczymy na niej jak w modlitwie ,bo ona budzi w nas zachwyt przez to czym nas obdarza.Zabrzmiało patetycznie ale tak czuję i nie rozumiem ludzi którzy patrzą na nią innymi oczyma.

Aniu pięknie powiedziane i takie prawdziwe ,pozdrawiam .Testuj ten nowy aparacik bo zdjęcia bajeczne :