No żartujesz Aniu w tym momencie!gdybym to ja nabawiła się kompleksów to rozumiem ale Ty? mając taki cudowny ogród? nie może być,po prostu nie rozumiem twych słów.Nie byłam nigdy chyba w ogrodzie u Vivy bo go nie znam ale znam twój .Dlaczego swego się nie ceni?nie rozumiem .Twój ogród teraz płacze po takich słowach On jest częścią ciebie i jest taki piękny Każda roślina którą sadziłaś otrzymała twą miłość Jest wiele ładnych ogrodów rózniących się od siebie, może podobać się każdy ale swój kocha się najmocniej bo jest w nim nasza dusza ,marzenia ,łzy ,radośc ,cierpienie ,nostalgia wspomnienia i jest tylko nasz A symbole ? twoje drzewa złączone konarami ?Twój ogród to historia twego życia pisana roślinami, każdy skrawek ziemi to pot i ciężka praca Twój ogród jest bezcenny i najpiękniejszy na świecie Co takiego ujrzałaś że złapałaś takiego doła? Aniu kochana rankiem pójdz do ogrodu i powiedz mu z jest najpiękniejszy na świecie bo tworzony dla Agusi z miłością i sercem który daje wam ogrom szczęścia . Twoje rośliny ci wybaczą i ja zapomniałam co napisałaś.Dostałam arytmii po tym co przeczytałam tak się przejęłam .Anusiu posadzę ND przy domku drewnianym ze wszystkich stron niech go wezmą w swe ramiona a spadające płatki nigdy mi nie przeszkadzały Dla mnie to nie smieci lecz droga usłana różami Ja je rzucam celowo a zapach roznosi się wszędzie.Kocham róże i kocham twój ogród!!!