Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Znowu na wsi

Znowu na wsi

Joanka 21:23, 12 maj 2013

Jolu jak masz już ładnie Świetnie się urządziłaś.

Pozdrawiam
Joku 22:45, 12 maj 2013

barbara_krajewska napisał(a)
Jolu, już miałam zapytać czy planujesz sadzić w przedogródku róże, ale dojrzałam je wśród oczekujących na wsadzenie
Teraz zapytam - jakie to odmiany?

Basiu, róże już są. Jest Ghita, Bonica 82 no i Winchester Cathedral. Więcej róż, przynajmniej większych się nie zmieści. Aha, wsadziłam jeszcze rosa glauca. Do tej ostatniej szukam czegoś w białym, ewentualnie srebrnym lub jasnoniebieskim kolorze. Może coś podpowiesz (podpowiecie? )

Joku 22:55, 12 maj 2013

Gabrysiu, dziękuję za dobre słowo.

Joanka, ja się jeszcze ciągle urządzam.
an_tre 22:59, 12 maj 2013

Jolu obejrzałam twoje poczynania w ogrodzie i jestem pod ogromnym wrażeniem, co za konsekwencja i umiarkowanie w działaniu
ja tak nie potrafię, mam większy chaos
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Joku 23:01, 12 maj 2013

Ania, po iluś tam latach u mnie też będzie chaos
an_tre 23:29, 12 maj 2013

Joku napisał(a)
Ania, po iluś tam latach u mnie też będzie chaos
nie sądzę
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
monteverde 00:17, 13 maj 2013

Jolu jaki chaos? kokietujesz dla Ciebie Winchester Catedral

Jolu a może przegorzan

agapanty?
albo dzwonki?
a może pszczelnik?
albo z jednorocznych? porcelankę?

felicję gawędkową?

len?
jeszcze trochę mamto jakbyś jeszcze innych szukała? pozdrawiam
nebel 00:29, 13 maj 2013

Jolu, wspaniały przedogródek. Mogę Ci tylko pozazdrościć
I taki fajny pomysł na jego zagospodarowanie.
A jak tam twoja trawa? Przy takiej pogodzie, lada dzień powinna się już pokazywać...
Wszystkiego dobrego
pagap 06:50, 13 maj 2013

Joku napisał(a)
Ogólnie wyporządniało. Trawa zasiana (tu jeszcze widok przed), pozostaje czekać na zielony kolor. Ale jeszcze jest sporo do zrobienia.

Witaj

sporo pracy już włożyłaś, ale już ogólny zarys widać, czekam z niecierpliwością na efekt końcowy, pozdrawiam Aga
Joku 10:08, 13 maj 2013

Aniu, dziękuję za różyczkę. Mam nadzieję że moja też będzie taka ładna. Trochę z twoich propozycji mam w postaci nasion: felicja, porcelanka, dzwonek karpacki biały i niebieski (właśnie wyciągnęłam pudełko z nasionami). Trzeba posiać, najwyższa pora.

Nebel, wypatruję trawy z utęsknieniem. Trafiła mi się dobra pogoda, nie trzeba podlewać.

Aga, dziękuję za odwiedziny