Aga, powiem Ci, że dzisiaj grabiłam u siebie i myślałam o Twoim ogrodzie..muszę to sobie wszystko narysować, pomalutku i wyślę Ci skan
Andrzej ani chybi musiał rozmawiać z moim Emem, tylko jakim cudem?... bo mój to samo mówił, ale Madżenka z opresji wybawiła mam teraz dług - muszę wybawić kogoś
Madżenka, sypiesz nazwami jak z rękawa.. ale dobra.. nauczę się kiedyś.. na razie i tak sukces, że wiem jak się jakie tuje nazywają i w miarę je odróżniam
buk czerwony szczepiony?.. czy ekran?... o.. a może ekran...?............
A mangolię mam nordman coś tam i jeszcze jakąś.. ale ciemno, bojem siem.. nie wyjdę z latarką na ogród
Ev, o czym Wy mówicie? Ja nie widzę prodżektu!
Czy to ten na 72?
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Cieszem siem...jak mówi mój ulubiony bohater - Król Julian.
A na 328 na stałe postawię pacholęta z chorągiewkami, co?
Posłuchaliśmy Twoich rad i zaczynamy od wywalenia wszystkiego, co tam jest nam zbędne. Jak oczyścimy teren, to mam nadzieję zobaczyć to, co Ty zobaczyłaś od razu. Ale ogólne założenia i pomysły bardzo nam się spodobały!!! Wreszcie chyba na głos powiedzieliśmy, co tak naprawdę chcemy u siebie zrobić. A to już postęp. Teraz tylko sensowny plan i dalej to już z górki....
Ev, o czym Wy mówicie? Ja nie widzę prodżektu!
Czy to ten na 72?
Tereńka Na głosowaniu nie byłaś?...
Tak, tak Kulisto-falista koncepcja Madżenki została wprowadzona w czyn Rabatki już są.. teraz będziem siać... nie orać
Cieszem siem...jak mówi mój ulubiony bohater - Król Julian.
A na 328 na stałe postawię pacholęta z chorągiewkami, co?
Posłuchaliśmy Twoich rad i zaczynamy od wywalenia wszystkiego, co tam jest nam zbędne. Jak oczyścimy teren, to mam nadzieję zobaczyć to, co Ty zobaczyłaś od razu. Ale ogólne założenia i pomysły bardzo nam się spodobały!!! Wreszcie chyba na głos powiedzieliśmy, co tak naprawdę chcemy u siebie zrobić. A to już postęp. Teraz tylko sensowny plan i dalej to już z górki....
Oj.. nareszcie ktoś mnie słucha... Będzie dobrze!.. zobaczysz ..nie może być źle, na TAAAAKIM terenie
Pacholęt może nie, bo nas o znęcanie oskarżą,.. chyba że te plastikowe
Albo grabie przy drodze - wystarczą zupełnie
Ewcia...no nadrabiam doczytuje choc ...no jeszcze sie gubie...
ale za to przeszczesliwa jestem z Waszego owocnego spotkania u A i A i... twoich rabat ( ktore doczytalam,ze juz sa jupiiiii )...a wiec moze choc 1-no zdjatko bys dala ?????
buziam i uciekam ....ale niebawem wroce podziwiac....