Dostałam silnych konwulsji wywołanych śmiechem)))))))))
Ale szoł
A E jak nie było, tak nie ma...
I fotek nie ma...
Odważna białogłowa
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Dzień dobry!
Włoski łącznik nie pomógł, straszenie śpiewami na dwa głosy też nie, taniec brzucha też, inne tortury również nie....i co tu robić? Będę za chwilę strzelać kasztanami z procy.
A może Ty u Betyśki żaby zajadasz, co?
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
No to siem narobiło...
streszczam
Grabie puściły kury z piesem bez dżi. Dżi okazuje się konieczny, bo kury celu koniecznego z piesem nie osiągnęły - tzn. do celu chili mnie nie dotarły. Wniosek: jajek nie będzie... obornika nie będzie... robale w ziemi zostaną...
Bociek usiadł w oślej łafce z kurami i latarką po oczach.. ała!... się babiszony rozochociły i jeża grabiami popędzają w moją stronę!.. ała.. jeża karnego???
Włoski łącznik Grabi nie pomógł Konstancji smagnąć mnie karą długą i uciążliwą ... ała..
ale Sebka baby przepłoszyły matmą... jakżesz to mogło być tak jak jest?..
Seba, wróć...
to toto poniżej straszne nie jest, zwłaszcza że ryczące Disco Polo to jęk zatrutego grzybami Tiziana
ale żeby zaraz Bociek taniec brzucha odprawiał przy śpiewach Konstancji i Kac Wawie????
Anuli DS aż w gardle z wrażenia zajschło i po napój skoczyła. Madzia ze stoickim spokojem patrzy na wezwania Anity, Madżenka szuka kreta w dziurze, a Grabie rzuciły kasztana w żabę Betyski.
A ja na chwilę do Wieloszki zajrzałam.. co niestety szybko przyuważono.. auć... Enya Tajnosz Agentosz....
Koniec sprawozdania.