Evchen, jakie skołatane myśli, pytam? Ten placyk to wisienka. ? Czy jeszcze masz coś w zanadrzu dla nas?
Tak lubię, radzisz się, wybierasz i robisz. Taki konkret lubię.
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Tessi hasło wzywające do działania jak natręt wbiło się w moje myśli, aż kiedyś nie wytrzymało i zostało wypowiedziane - dobitnie I zadziałało
Pochwały to dobra forma terapii i zastrzyk pozytywnej energii Mamo chwalą... to robimy dalej
Grabusie, ja sama jestem wiecznie zdziwiona, że w końcu się udało Na rabacie są azalie, zwykłe niewyszukane polskie. Zrobię Ci zdjęcie
A dziękować dziękować Przekażę eMowi
Boguś, dla zdrowotności to było Lepsze niż fittnes, siłownia i inne takie
I powiem Ci, że piękniejszego komplementu nie słyszałam Lubię mieć perfekcyjnie To ważne po totalnym chaosie w galimatiasie
Anuś, dziękuję Inne takie też całkiem niezłe som, też tak myślę Buziaczki
Anitko, prawda?.. dobrze, że kule w płot nie trafiły
Ewuś, faza projektowa wlekła się w nieskończoność, bo sama nie wiedziałam co chciałabym mieć. Chyba każdy, kto się znalazł na ogrodowisku tak ma Bez Prodżektanta Madżenki i służących radą dziewcząt nie ruszyłabym z miejsca pewnie jeszcze długo...
a później nadeszła praca u podstaw - z kilofem, grabiami, łopatą i czarną ziemią Ale łatwo szło, bo wiedziałam co gdzie Im więcej zrobiliśmy, tym większy był zapał, żeby jeszcze i jeszcze
Na placyku jest wisienka Chyba royalty czy jakoś tak Urzekła mnie kolorem liści. I urzeczone zostało posadzone W zanadrzu nie mam na razie nic... oprócz porządkowania rabat, grupowania roślin i rozmyślania nad pergolami.. bo uwielbiam pnącza
A trawa rosła sobie ... siana z nasionek Miała dobrą pogodę i duuużo wody
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.