Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Zielony galimatias

Zielony galimatias

betysia 11:22, 18 lip 2012

Eeeeeeee.....
no gdy ja wczoraj wieczorkiem w realu "pracowalam" nad dobrymi stosunkami z moim M... ( nie powiem, zeby bylo malo przyjemnie ).... Wy zamias robic to samo aby nie wypasc z klubu, bo to podstawa.... to zescie juz wybory szefostwa przeprowadzily !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i juz profity nawet w planach....fiu fiu
no tak na moje oko to najgorsza fuche ma bociek ... skarbnik przy takim zarzadzie dlugo nie pociagnie!!!!!!
juz sie boje ,ze niebawem piorka sie posypia...toc wlosow z glowy rwac nie bedzie hihi !!!
a bociek bez pior....to juz nie bociek, no chyba,ze taki nowoczesny, tz ....po depilacji !!!!!!
ok
a wiec wladzy zycze MILEGO DNIA i duzzzzzzzzzzzooo wytrwalosci bockowi co by jednak opierzenia za szybko nie stracil !!!!!!

buziole
p.s
wpadne pod wieczor sprawdzic co ze "statutem", jakiez to nowe zmiany nastaly
Evchen 12:32, 18 lip 2012

Tess napisał(a)

KZ 20

Trza jakiś totem zrobić, hasło i odzew wymyślić...ile roboty przed nami.

Na totem pomysłu nie mam jeszcze, ale zgłaszam propozycje na hasło i odzew: Inspiracja ogrodowiskowa, oczywiście, bo KZ20 ma rodowód i siedzibę ogrodowiskową, a i przedmiot działalności statutowej - ogródkowy

Hasło: rozczochraniec
odzew: kulkowanie

Czy 20 z dużym Vatem też przyjmujecie do klubu? I czy po przekroczeniu 20 członkostwo w KZ20 ustaje?

Dziękuję Evo, za odwiedzenie mojego ogrodu

Teresko Hasło i odzew jak bardziej na miejscu Przecież Kulka powstaje z Rozczochrańca
I jako, że warunkiem przyjęcia do klubu jest 20tka wzwyż - szeroko rozumiana + dobry humor i życzliwość - samo przez się rozumie się, że należysz do KZ20 Na czas nieokreślony!
Każdy kto spełnia te warunki należeć może, jedynie "Parówkowym skrytożercom mówimy nie!"
baraga1904 12:39, 18 lip 2012

...to siem wpisujem...hihihi do tego klubu...
...niezłe...

ps. z dokumentem tożsamości trzeba...czy na słowo..?
Tess 12:45, 18 lip 2012

baraga1904 napisał(a)
...niezłe...

Dlaczego z dowodem tożsamości? Jeśli już, to z odpisem aktu małżeństwa
Tess 12:48, 18 lip 2012

Evchen napisał(a)
I jako, że warunkiem przyjęcia do klubu jest 20tka wzwyż - szeroko rozumiana + dobry humor i życzliwość - samo przez się rozumie się, że należysz do KZ20 Na czas nieokreślony!
Każdy kto spełnia te warunki należeć może, jedynie "Parówkowym skrytożercom mówimy nie!"

Bardzo, ale tak bardzo-bardzo dziękuję za przyjęcie do klubu

A o co chodzi z tymi "skrytożernymi"?
anula_wn 12:50, 18 lip 2012

ooooo ktoś tu ma zaległości filmowe
baraga1904 12:51, 18 lip 2012

Tess napisał(a)

...niezłe...

Dlaczego z dowodem tożsamości? Jeśli już, to z odpisem aktu małżeństwa

...to oczywiscie też, plus podanie i trzy zdjecia, wszystko potwierdzone "zgodnośc z oryginałem"...hihihi
...siedziałam ostatnio w papierologii projektu unijnego...taki galimatias... nie zielony niestety...niebieski w zółte gwiazdki..
Martek 12:52, 18 lip 2012

Pachnie dyskryminacją ...)))))))))
Tess 13:11, 18 lip 2012

anula_wn napisał(a)

Filmowe? No to już wiem Chyba trudno mieć zaległości filmowe w przypadku tego filmu!
Myślałam, że ten cytat ma jakiś dodatkowy związek z Ogrodowiskiem, byłam ciekawa historyjki z tym związanej

To właśnie na moim osiedlu znajduje się glinianka, w której utopił się miś Niedawno (chyba rok temu) postawiono na tafli wody pomnik tego misia. Ze słomy, oczywiscie Ale niestety w ostatnich dniach wandale ją spalili
Evchen 13:23, 18 lip 2012

Tess napisał(a)

To właśnie na moim osiedlu zanjduje się glinianka, w której utopił się miś

O... Tess To z racji miejsca zamieszkania masz zapewnione członkowstwo honorowe!