Lenko dziękuję!!! Okularki ważna rzecz - Natka ma ogromna wadę wzroku Na szczęście od dłuższego czasu nosi zamiennie szkła kontaktowe
Aniu Monteverde, Gooseberry - to moje pierwsze róże - tak się martwię o przezimowanie - mojej mamie 90% róż w tym roku wymarzło, stare okazy...
Super fotka!
Natka ma czadowe okulary Boskooo w nich wygląda!
Wczoraj przypomniało mi się, jak nas przewiozłaś leśnymi drogami i pokazałaś ten dom... z kulą na łańcuchu... hihihihihi
Ja też chcę, ja też
A katalpa sama się tak w kulke układa?czy ja jakoś tniesz?super wygląda, moja jakaś taka...rozczochranaA jak u Ciebie koniec roku?a nie...Ty na urlopiku, tak?dobrze pamiętam?
Ja też chcę, ja też
A katalpa sama się tak w kulke układa?czy ja jakoś tniesz?super wygląda, moja jakaś taka...rozczochranaA jak u Ciebie koniec roku?a nie...Ty na urlopiku, tak?dobrze pamiętam?
To tylko przypomnijcie się jesienią
Katalpa układa się w ... parasol bardziej - sama z siebie One tak mają - to bardzo ładne drzewko - polecam. Tylko, że ta nie kwitnie.
Tak, Bogdziu, ja na urlopie jeszcze Ale już czuję oddech szkoły na plecach Pytałam w Twoim wątku, czy już kocioł minął przedkońcoworoczny Bardzo lubię swoją pracę, ale wiadomo jak jest - młodzież nie robi się lepsza a i w pracy atmosfera utraty godzin w obliczu niżu nie sprzyja zacieśnianiu więzi
Czytałaś pewnie dyskusję Pawła Huelle w Wyborczej z jedną panią redaktor? Ufff
No tak, kocioł trwa-ale dzisiaj rada, zaraz lecę, ale najpierw się chciałąm naładować pozytywnie-Ogrodowiskowo!i biorę plan mojej rabatki przed domem-będę coś tworzyc, zeby czasu nie marnować
Gazetki nie czytałam, nie lubię wyborczej, ale jak napisałaś to poszukam
A masz może jeszcze inne trawki?ja mam kostrzewę siną, jakbys chciała-mnie drażni, a z nasion wyhodowałam